1 030 028 läst · 13 895 svar
1030k läst
13,9k svar
Vad blir det för mat?
Söndagsmiddag på G. Det ska bli grillade högrevspuckar med rotfrukter, sparris och rödvinssås.
Plockade trattkantareller och rödgul trumpetsvamp på morgonpromenaden med hunden. Tagit upp morötter och lite palsternacka och några potatisar, inte mkt kvar nu i pallkragarna, mest örter, så snart blir det till att börja köpa.
Igår gjordes rödvinssåsen då vi föredrar den kall.
Plockade trattkantareller och rödgul trumpetsvamp på morgonpromenaden med hunden. Tagit upp morötter och lite palsternacka och några potatisar, inte mkt kvar nu i pallkragarna, mest örter, så snart blir det till att börja köpa.
Igår gjordes rödvinssåsen då vi föredrar den kall.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Golfavslutning med Gubbgänget helgen;
Hummersoppa, Oxfilé samt Créme brulée & Irish Coffee.
Avnjöts med ett tillhörande Vinpaket👌👌
Hummersoppa, Oxfilé samt Créme brulée & Irish Coffee.
Avnjöts med ett tillhörande Vinpaket👌👌
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Lokala butiken sålde högrev idag på jippo-pris.
Delar av den långkokar till en gryta nu. Kylskåpsrensning med lite kompletterande ölkorv, bacon, morot, lök.
Resten malde jag och lade i frysen, blir nog en lasagne framigenom.
Grytan kommer att få sällskap av en bit nybakat bröd, det blev rågsiktslimpa och grovt rågbröd idag.
/Höghus
Delar av den långkokar till en gryta nu. Kylskåpsrensning med lite kompletterande ölkorv, bacon, morot, lök.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Resten malde jag och lade i frysen, blir nog en lasagne framigenom.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Grytan kommer att få sällskap av en bit nybakat bröd, det blev rågsiktslimpa och grovt rågbröd idag.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
/Höghus
Igår var det 19 år sedan första dejten.. firades idag med lite god mat på annat ställe än hemma.. ❤️
Förrätt a la buffestyle.. salamisar, fiskar, sillar, ostar, röror, bröd, skinkor, korvar, frukt.. m.m.
Plankstek med kalvkött (perfekt stekt kött)..
Dessertbord a la buffestyle.. fanns tre olika äppelpajer, tre olika cheesecakes, mandeltårta, mördegsknyten med fyllningar (tre olika), nått litet glas med nått "gott i".. några kakor osv
Nä, tog inte av allt.. men smakade av en del
👌
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Förrätt a la buffestyle.. salamisar, fiskar, sillar, ostar, röror, bröd, skinkor, korvar, frukt.. m.m.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Plankstek med kalvkött (perfekt stekt kött)..
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Dessertbord a la buffestyle.. fanns tre olika äppelpajer, tre olika cheesecakes, mandeltårta, mördegsknyten med fyllningar (tre olika), nått litet glas med nått "gott i".. några kakor osv
Nä, tog inte av allt.. men smakade av en del
👌
Gårdagens middag blev resterna av ”choritzofärsen” som blev en pastagratäng med lite ost och tomater på.. serverades med sallad (med picklad rödlök, vattenmelon och avokado i.. bland annat!)
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder