979 436 läst · 13 326 svar
979k läst
13,3k svar
Vad blir det för mat?
Tjocka revben.. förkokta nån timme sedan ”inrubbade” i kryddmix och senare grillade.. serverades med ugnsstekta grönsaker (potatis, lök, rödbeta, morot, kålrot, paprika), hummus & bröd 👌
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
RISGRYNSGRÖTSPLÄTTAR (sicket långt ord..)
Stötte på nått recept i nån matgrupp och tänkte det där måste jag testa.. var helt okej! Men kanske inte det allra godaste "plättreceptet" jag testat
Serverades med lite vispad grädde och fruktsallad 👍
(jordgubbarna var från frysen!)
Stötte på nått recept i nån matgrupp och tänkte det där måste jag testa.. var helt okej! Men kanske inte det allra godaste "plättreceptet" jag testat
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Serverades med lite vispad grädde och fruktsallad 👍
(jordgubbarna var från frysen!)
Någon som testat gårdsfisk?
https://www.gardsfisk.se/
Har varit lockad att testa men aldrig blivit av. Men stekte på nu ikväll för test, rödstrimman. Tyckte den smakade.. fel. Kan inte sätta fingret på det men typ dyig. Tror inte jag kommer testa deras andra produkter.
https://www.gardsfisk.se/
Har varit lockad att testa men aldrig blivit av. Men stekte på nu ikväll för test, rödstrimman. Tyckte den smakade.. fel. Kan inte sätta fingret på det men typ dyig. Tror inte jag kommer testa deras andra produkter.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Köpte färsen. Tre paket med röd prislapp får en fattigpensionär att gå i spinn. Men där tog extasen slut. Gjorde pannbiffar av dom och det blev inget vidare, trots inblandning av vitlök, morot, chili, salvia och ägg. Trist och tråkig smak och konsistens. Brände väldigt lätt fast I pannan. Kanske är den för mager?Storsockret skrev: