1 012 259 läst · 13 736 svar
1012k läst
13,7k svar
Vad blir det för mat?
27 grader är för varmt för moi.. allt blir blä.. :/ men det fläktade iaf lite på eftermiddagen och i garaget där jag städat i några dagar är det iaf några grader svalare (norrsida.. o ingen sol på det taket)
MEN det blev hamburgare till middag (grönsaker, lök, ost, bröd, dressing) + serverade sötpotatispommes till!
..och jag gjorde världens "coolaste" paj idag.. (vilket pillerjobb.. tur man har sånt tålamod när det är varmt...) fick reklam igår kväll och tänkte att det där måste jag göra nått av.. (det jag kom ihåg haha).. lägger in "hela" pajen på Gottetråden
Serverades med glass till..
MEN det blev hamburgare till middag (grönsaker, lök, ost, bröd, dressing) + serverade sötpotatispommes till!
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
..och jag gjorde världens "coolaste" paj idag.. (vilket pillerjobb.. tur man har sånt tålamod när det är varmt...) fick reklam igår kväll och tänkte att det där måste jag göra nått av.. (det jag kom ihåg haha).. lägger in "hela" pajen på Gottetråden
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Serverades med glass till..
Lade du reklamen i pajen 😂Snigla skrev:27 grader är för varmt för moi.. allt blir blä.. :/ men det fläktade iaf lite på eftermiddagen och i garaget där jag städat i några dagar är det iaf några grader svalare (norrsida.. o ingen sol på det taket)
MEN det blev hamburgare till middag (grönsaker, lök, ost, bröd, dressing) + serverade sötpotatispommes till!
[bild]
[bild]
..och jag gjorde världens "coolaste" paj idag.. (vilket pillerjobb.. tur man har sånt tålamod när det är varmt...) fick reklam igår kväll och tänkte att det där måste jag göra nått av.. (det jag kom ihåg haha).. lägger in "hela" pajen på Gottetråden
[bild]
Serverades med glass till..
Renoverare
· Stockholm
· 18 402 inlägg
Man skulle kunna tro att det är "husmans-kost-vecka" här.. kåldolmar, dillkött..raggmunk..
Jamen såklart vi fyller på med " Dansk Fleskestej " idag då tänkte jag... andra gången någonsin jag gjorde det ! Den blev top notch.. först 6 timmar i slowcookern.. sedan 25 min "grillning" för att få lite krisp på topp..
Serverades som si bör.. med sås, rödkål, kokt potatis, kokta grönsaker och en klick äppelgele (okej, sistnämnda kanske brukar vara äppelmos.. men jag ville ha min äppegele med sting/chili) 😍👌
Jamen såklart vi fyller på med " Dansk Fleskestej " idag då tänkte jag... andra gången någonsin jag gjorde det ! Den blev top notch.. först 6 timmar i slowcookern.. sedan 25 min "grillning" för att få lite krisp på topp..
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Serverades som si bör.. med sås, rödkål, kokt potatis, kokta grönsaker och en klick äppelgele (okej, sistnämnda kanske brukar vara äppelmos.. men jag ville ha min äppegele med sting/chili) 😍👌
Det där ser ju fantastiskt jävla gott ut.Snigla skrev:Man skulle kunna tro att det är "husmans-kost-vecka" här.. kåldolmar, dillkött..raggmunk..
Jamen såklart vi fyller på med " Dansk Fleskestej " idag då tänkte jag... andra gången någonsin jag gjorde det ! Den blev top notch.. först 6 timmar i slowcookern.. sedan 25 min "grillning" för att få lite krisp på topp..
[bild]
[bild]
[bild]
Serverades som si bör.. med sås, rödkål, kokt potatis, kokta grönsaker och en klick äppelgele (okej, sistnämnda kanske brukar vara äppelmos.. men jag ville ha min äppegele med sting/chili) 😍👌
Det bara vattnas i munnen 😀. Ser så otroligt gott och perfekt ut.Snigla skrev:Man skulle kunna tro att det är "husmans-kost-vecka" här.. kåldolmar, dillkött..raggmunk..
Jamen såklart vi fyller på med " Dansk Fleskestej " idag då tänkte jag... andra gången någonsin jag gjorde det ! Den blev top notch.. först 6 timmar i slowcookern.. sedan 25 min "grillning" för att få lite krisp på topp..
[bild]
[bild]
[bild]
Serverades som si bör.. med sås, rödkål, kokt potatis, kokta grönsaker och en klick äppelgele (okej, sistnämnda kanske brukar vara äppelmos.. men jag ville ha min äppegele med sting/chili) 😍👌
För att kontra med nått.. mindre perfekt hahahhaha.. jag har grillat min första pizza i min nya lilla pizzaugn
Det var en hmm.. intressant upplevelse.. haha.. inte lika traumatisk för mig som för maken som är van att saker går "lättare/bra" från början.. men ja.. "Learning by trying" känns som ett bra uttryck ii sammanhanget..
Och även om det inte gick helt enligt planen.. så fick vi iaf middag!
GOD middag tom.. om än lite undergräddad på ett hörn och brandskadad på andra haha
Lärdom: Se til att pizzafan lossnar från pizzaspaden... dvs gör en bra deg från början! Eller mjöla järnet så att degen iaf lossnar.. annars hinner tålamodet på maken tryta och pizzaugnen svala.. innan man, med hjälp av annan utrustning.. hunnit få loss hela pizzan från pizzaspaden... i en stor hög mitt på stenen!
Mycket bättre än ugnen sa maken iaf.. alltid nått (och jag håller med)
Pålägg: Ost, tomatsås, mozzarella, rödlök, salami och färska tomater.
Det var en hmm.. intressant upplevelse.. haha.. inte lika traumatisk för mig som för maken som är van att saker går "lättare/bra" från början.. men ja.. "Learning by trying" känns som ett bra uttryck ii sammanhanget..
Och även om det inte gick helt enligt planen.. så fick vi iaf middag!
GOD middag tom.. om än lite undergräddad på ett hörn och brandskadad på andra haha
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Lärdom: Se til att pizzafan lossnar från pizzaspaden... dvs gör en bra deg från början! Eller mjöla järnet så att degen iaf lossnar.. annars hinner tålamodet på maken tryta och pizzaugnen svala.. innan man, med hjälp av annan utrustning.. hunnit få loss hela pizzan från pizzaspaden... i en stor hög mitt på stenen!
Mycket bättre än ugnen sa maken iaf.. alltid nått (och jag håller med)
Pålägg: Ost, tomatsås, mozzarella, rödlök, salami och färska tomater.
Durumvete till utbak har funkat bra för mig. 👍Snigla skrev:För att kontra med nått.. mindre perfekt hahahhaha.. jag har grillat min första pizza i min nya lilla pizzaugn
Det var en hmm.. intressant upplevelse.. haha.. inte lika traumatisk för mig som för maken som är van att saker går "lättare/bra" från början.. men ja.. "Learning by trying" känns som ett bra uttryck ii sammanhanget..
Och även om det inte gick helt enligt planen.. så fick vi iaf middag!
GOD middag tom.. om än lite undergräddad på ett hörn och brandskadad på andra haha
[bild]
[bild]
[bild]
[bild]
Lärdom: Se til att pizzafan lossnar från pizzaspaden... dvs gör en bra deg från början! Eller mjöla järnet så att degen iaf lossnar.. annars hinner tålamodet på maken tryta och pizzaugnen svala.. innan man, med hjälp av annan utrustning.. hunnit få loss hela pizzan från pizzaspaden... i en stor hög mitt på stenen!
Mycket bättre än ugnen sa maken iaf.. alltid nått (och jag håller med)
Pålägg: Ost, tomatsås, mozzarella, rödlök, salami och färska tomater.
Bakbord i trä och pizzaspade i perforerad aluminium.
Förutom där den blivit lite hårt gräddad ser den god ut. 👌
Ser jättegod ut! 😃👌Snigla skrev:För att kontra med nått.. mindre perfekt hahahhaha.. jag har grillat min första pizza i min nya lilla pizzaugn
Det var en hmm.. intressant upplevelse.. haha.. inte lika traumatisk för mig som för maken som är van att saker går "lättare/bra" från början.. men ja.. "Learning by trying" känns som ett bra uttryck ii sammanhanget..
Och även om det inte gick helt enligt planen.. så fick vi iaf middag!
GOD middag tom.. om än lite undergräddad på ett hörn och brandskadad på andra haha
[bild]
[bild]
[bild]
[bild]
Lärdom: Se til att pizzafan lossnar från pizzaspaden... dvs gör en bra deg från början! Eller mjöla järnet så att degen iaf lossnar.. annars hinner tålamodet på maken tryta och pizzaugnen svala.. innan man, med hjälp av annan utrustning.. hunnit få loss hela pizzan från pizzaspaden... i en stor hög mitt på stenen!
Mycket bättre än ugnen sa maken iaf.. alltid nått (och jag håller med)
Pålägg: Ost, tomatsås, mozzarella, rödlök, salami och färska tomater.
Besides, vem vill ha perfekt?
Ser ändå gott ut tycker jag 😂Snigla skrev:För att kontra med nått.. mindre perfekt hahahhaha.. jag har grillat min första pizza i min nya lilla pizzaugn
Det var en hmm.. intressant upplevelse.. haha.. inte lika traumatisk för mig som för maken som är van att saker går "lättare/bra" från början.. men ja.. "Learning by trying" känns som ett bra uttryck ii sammanhanget..
Och även om det inte gick helt enligt planen.. så fick vi iaf middag!
GOD middag tom.. om än lite undergräddad på ett hörn och brandskadad på andra haha
[bild]
[bild]
[bild]
[bild]
Lärdom: Se til att pizzafan lossnar från pizzaspaden... dvs gör en bra deg från början! Eller mjöla järnet så att degen iaf lossnar.. annars hinner tålamodet på maken tryta och pizzaugnen svala.. innan man, med hjälp av annan utrustning.. hunnit få loss hela pizzan från pizzaspaden... i en stor hög mitt på stenen!
Mycket bättre än ugnen sa maken iaf.. alltid nått (och jag håller med)
Pålägg: Ost, tomatsås, mozzarella, rödlök, salami och färska tomater.
Ser absolut gott ut. 😀Snigla skrev:För att kontra med nått.. mindre perfekt hahahhaha.. jag har grillat min första pizza i min nya lilla pizzaugn
Det var en hmm.. intressant upplevelse.. haha.. inte lika traumatisk för mig som för maken som är van att saker går "lättare/bra" från början.. men ja.. "Learning by trying" känns som ett bra uttryck ii sammanhanget..
Och även om det inte gick helt enligt planen.. så fick vi iaf middag!
GOD middag tom.. om än lite undergräddad på ett hörn och brandskadad på andra haha
[bild]
[bild]
[bild]
[bild]
Lärdom: Se til att pizzafan lossnar från pizzaspaden... dvs gör en bra deg från början! Eller mjöla järnet så att degen iaf lossnar.. annars hinner tålamodet på maken tryta och pizzaugnen svala.. innan man, med hjälp av annan utrustning.. hunnit få loss hela pizzan från pizzaspaden... i en stor hög mitt på stenen!
Mycket bättre än ugnen sa maken iaf.. alltid nått (och jag håller med)
Pålägg: Ost, tomatsås, mozzarella, rödlök, salami och färska tomater.
Något jag brukar undvika är att ha på färska tomater ovanpå pizzan. Tycker det kan "vattna" pizzabottnen