1 042 648 läst · 14 029 svar
1043k läst
14,0k svar
Vad blir det för mat?
Claes Sörmland
Medlem
· Sörmland och stan
· 25 640 inlägg
Claes Sörmland
Medlem
- Sörmland och stan
- 25 640 inlägg
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 500 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 500 inlägg
Men så underbart, sillflundra! Det ordet har jag aldrig stött på tidigare men jag känner till att samma fisksort byter namn beroende på om den är fiskad i Östersjön (var det norr om Blekinge?) eller söder om Sverige eller på Västkusten. Gott hur som helst!Volvo v70 skrev:
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 500 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 500 inlägg
De risotto jag ätit på restaurang brukar vara som en simmig gröt i konsistensen, där man kan se varje riskorn för sig. När jag gjort risotto hemma så har den blivit lite mer "geggig" (för att förklara) men inte mindre god för det, och det kan givetvis bero på mängden ost som används.nino skrev:
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 500 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 500 inlägg
OK, jag beställer fyra stycken, vad blir portot?DennisCA skrev:
(Inte mycket för sötsaker, eller bakverk över huvud taget, men dessa 😍😋)
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 500 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 500 inlägg
Drog i mer vätska idag, blötare men kanske inte så det simmade, tror jag ska i med ännu mer nästa gång.Maria T skrev:
Älgbiff och vildsvin blev det till