1 056 387 läst · 14 151 svar
1056k läst
14,2k svar
Vad blir det för mat?
Tjälknöl har jag faktiskt aldrig gjort, ätit det har jag gjort några gånger.H Hybro skrev:
Men brukar göra mina älgstekar ungefär på samma sätt fast med tinat kött, låg temp och länge.
Blir fantastiskt bra
Renoverare
· Stockholm
· 18 488 inlägg
S
swirve
Elektroniktokig
· Östergötland
· 1 345 inlägg
swirve
Elektroniktokig
- Östergötland
- 1 345 inlägg
Jag va tvungen att ganska nyligen ta det på restaurang för att kalibrera hur det ska vara... Min brukade bli för mycket grötlik. Kontentan var nog att det ska vara mer kärna i riset, simmigare (rätt lös) och framförallt ska den serveras när den just är klar för annars stabbar den till sig och blir för tjock.nino skrev:
Medlem
· Jämtland
· 111 inlägg
Blev pulled pork idag, perfekt grillväder.....1 grad och blötsnö, som tur sköter sig grillen själv merparten av tiden 🙂. Fick vara ute en stund med den så man fick sig en grillöl 😃. Startade omkring 10, serverades strax efter 20.
ullberg
Verktygstokig
· Stockholm
· 3 906 inlägg
ullberg
Verktygstokig
- Stockholm
- 3 906 inlägg