1 007 797 läst · 13 643 svar
1008k läst
13,6k svar
Vad blir det för mat?
Tog mitt pick och pack och åkte till jobbet för pizzalunch med några kollegor som jobbar mellandagarna. Alla fick göra sin egen och det vart succé. Finns nog risk för upprepning i större skala.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Renoverare
· Stockholm
· 18 401 inlägg
Lyxliraren slår till igen, tror inte jag talat om att vi käkat..
GRISKIND (från Iberico-gris denna gång) - som legat i vinmarinad över natten .. och sedan slowcookats i 6 timmar.. för att sedan serveras med rotselleripure, ugnsrostade grönsaker och smarrig vinsås..
Det gick inte av för hackor det inte!
GRISKIND (från Iberico-gris denna gång) - som legat i vinmarinad över natten .. och sedan slowcookats i 6 timmar.. för att sedan serveras med rotselleripure, ugnsrostade grönsaker och smarrig vinsås..
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Det gick inte av för hackor det inte!
Ser gott ut!Snigla skrev:Lyxliraren slår till igen, tror inte jag talat om att vi käkat..
GRISKIND (från Iberico-gris denna gång) - som legat i vinmarinad över natten .. och sedan slowcookats i 6 timmar.. för att sedan serveras med rotselleripure, ugnsrostade grönsaker och smarrig vinsås..
[bild]
Det gick inte av för hackor det inte!
Här blir det spagetti och köttfärssås, gott efter all julmat.