1 030 795 läst · 13 904 svar
1031k läst
13,9k svar
Vad blir det för mat?
Renoverare
· Stockholm
· 18 429 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 429 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 429 inlägg
Renoveringsnovis
· Östergötland
· 4 190 inlägg
Fläskotlett, tyvärr benfri och utan svål. Stekt lök, gräddsås med grönpeppar och min senaste favorit, färskpotatis ugnsstekt i virgin olivolja.
/Höghus
/Höghus
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Renoverare
· Stockholm
· 18 429 inlägg
Lasagne med kycklingfile, spenat och keso. Tagen från frysen. Sist jag gjorde den, typ 2002, sa brorsan att det var den godaste lasagne han ätit. Mannen sa likadant denna gång. Dottern ringde dock Bris och grät. Så passade bra att plocka fram resterna när hon käkade hos kompis ikväll. Till blev det en citron och olivoljedressad svartkål och lite av de sista egenodlade paprikorna. Nöjd så.
Kålpudding idag 😍 serverades med snabbinlagd gurka, äppelgele (med chili) och kokt potatis 👍
(hällde såsen över kålpuddingen.. om ni tyckte den såg mystisk ut)
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
(hällde såsen över kålpuddingen.. om ni tyckte den såg mystisk ut)