1 010 005 läst · 13 691 svar
1010k läst
13,7k svar
Vad blir det för mat?
Pizza
Lyckats få till en snabbjäst pizzadeg( 1 timme) som blir riktigt bra. Med hårda och "fluffiga" kanter.
4 dl fingervarmt vatten
25 gram Jäst
0.5 dl olivolja
1tsk salt
8-9 dl mjöl "tipo 00"
Blanda och jäs 30 min.
Dela upp och gör 5 bollar. Låt jäsa 30 min.
Baka ut.
Lyckats få till en snabbjäst pizzadeg( 1 timme) som blir riktigt bra. Med hårda och "fluffiga" kanter.
4 dl fingervarmt vatten
25 gram Jäst
0.5 dl olivolja
1tsk salt
8-9 dl mjöl "tipo 00"
Blanda och jäs 30 min.
Dela upp och gör 5 bollar. Låt jäsa 30 min.
Baka ut.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Jäklar, den degen fick du till bra! Så snyggt gräddad, man blir riktigt sugen!P Pappa1986 skrev:
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 383 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 383 inlägg
Mycket bra blogg som jag tror du refererar till, goda recept. Funkar både för den som väger mindre än 56K (jag) och den som borde landa på nånstans 90 pannor. Kycklingfilé är tacksamt, går att variera nästan i oändlighet.K Kjell_G skrev:
Renoverare
· Stockholm
· 18 398 inlägg
Pizzan är ju helt färglös?
Renoverare
· Stockholm
· 18 398 inlägg