1 010 005 läst · 13 690 svar
1010k läst
13,7k svar
Vad blir det för mat?
Fransk roulette är ju gott!Dan1891 skrev:
Vi har delat upp det. Fru Höghus gillar krabbklor och jag gillar ostron. Räkor och kräftor delar vi på.
Krabbtaska gillar ingen av oss...
/Höghus
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 383 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 383 inlägg
Hmm, men det är ju Krabbtaska jag gillar! Så heter ju krabban i våra svenska vatten på västkusten.Höghus skrev:
Gillar den skarpt.
Ser fina ut, testa om du inte redan gjort att förvärma en ugnsplåt, som du sedan glider in pizzorna på bakplåtspapper på.Kramla skrev:
Högt upp, grill och all värme som finns.
Närapå steneffekt, sedan blir det ju inte mindre kul att baka pizzor med en dedikerad pizzaugn.
Du smeker inte ut en pizzadeg. Det startar med att sträcka ut och vika ihop degbollen. Det lär man sig att göra med en hand sedan skall degbollen jäsa.Storsockret skrev:
Sedan så trycker man ut degen med handloven och fingrarna, enklast går det i en hög av durummjöl eller mannagryn/polenta.
När degen är så lös, som den skall vara, så är det bara att sträcka ut den med handlovarna.
Inget krångligare än annat hantverk.