946 534 läst · 12 952 svar
947k läst
13,0k svar
Vad blir det för mat?
Sådär höll jag på i flera år, tills jag äntligen köpte en pizzaugnStorsockret skrev:Ja känner jag mig själv rätt står det snart en pizzaugn här hemma, det brukar bli så. Men om den använda ens i närheten av lika mycket som grillen gjort så kanske det kan vara värt det
Testade lite med resterna från igår, idag med pizzasten i grillen. Då blev det tvärtom istället, för dålig värme uppifrån. Får köra stenen i ugnen istället.
[bild]
Låt mig också presentera den sorgligaste calzonen i mannaminne
[bild]
Värt vartenda krona men lika viktigt med en bra deg och ingredienser.
ullberg
Verktygstokig
· Stockholm
· 3 876 inlägg
ullberg
Verktygstokig
- Stockholm
- 3 876 inlägg
En Bianco så creme fraishe i botten, sen mycket riktigt potatis, ingen lök utan salt, peppar, dill & ost (mozzarella och vad det nu är för fukostost vi har för tillfället).
Sen grädda & lite topping - en av våra favvopizzor!
Sen grädda & lite topping - en av våra favvopizzor!
S
sinuslinus
Träskalle
· Östergötlands län
· 5 021 inlägg
sinuslinus
Träskalle
- Östergötlands län
- 5 021 inlägg