1 004 813 läst · 13 617 svar
1005k läst
13,6k svar
Vad blir det för mat?
GoC skrev:
Munnen säger ryggbiff!Blodsoppen skrev:
Men det smakade fantastiskt och ryggbiff passar väl egentligen bättre att steka än entrecote. Entrecote gör sig bäst på grillen.
Tack för språkkursen!
Höghus
Somt är billigt och somt är mindre billigt här. Den färska fläskfilen kostade 9€/kg i samma köttdisk.J JuggeH skrev:
Nötköttet kommer till stor del från sydamerika till kanarieöarna. Det finns gamla band mellan dessa regioner.
Kanarieöarna har också en lägre momssats än fastlandet.
/Höghus
Renoverare
· Stockholm
· 18 393 inlägg
Går inte jämföra ostron och ostronsås. Två helt olika saker. Som att jämföra tomater och ketchup.
Renoverare
· Stockholm
· 18 393 inlägg
Ostronsås är inget bra tillbehör till champagne. Kanske inte är för alla, men jag älskar det. En skvätt citron är allt som behövs. Ingen lök eller vinäger.GoC skrev:
Renoverare
· Stockholm
· 18 393 inlägg
Minako har börjat med chefs table på lunchen
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder