1 018 311 läst · 13 791 svar
1018k läst
13,8k svar
Vad blir det för mat?
Renoverare
· Stockholm
· 18 396 inlägg
Svärmor har fått mig att gilla Jansson så pass att jag lagar den till vardagsmiddag då och då resten av året. Men låter henne tro att bara hon kan. Hon bakar dock outstanding lussebullar och får även ta med dem. Resten får jag göra.nino skrev:
Är det inte krångligt att dela upp potatis med endast händerna. Ett tips är att använda en vass kniv.nino skrev:
Bara grädde, som blandas med rikligt med ansjovisspad. Ingen kaviar här. Brynt lök ska det vara tycker jag. Och mycket Grebbestads ansjovis.nino skrev:
Hör ju till allmänheten att det är rökt rom man syftar på när man nämner Jansson och kaviar i samma mening. Att dessutom fråga efter märke, som om det skulle göra någon som helt skillnad när man blandat det med ansjovis och grädde, gör det hela bara ännu mer patetiskt.AndersMalmgren skrev:
Renoverare
· Stockholm
· 18 396 inlägg
Det är bara svenskar som säger kaviar och inte menar störrom. Bara lite roligt, du behöver inte bli så butthurt. Det är lite patetisktA atomlab skrev:
Redigerat: