AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
fyfan mannen. Då skriver man väll Kalles-kaviar annars tror man ju du menar beluga :)
Ja om du hade skrivit det ja, inte en bonnläpp från Dalarna
 
  • Älska
  • Gilla
Uffe A och 5 till
  • Laddar…
nino nino skrev:
Ja om du hade skrivit det ja, inte en bonnläpp från Dalarna
:crysmile::heart:
 
  • Gilla
Maria T och 2 till
  • Laddar…
nino nino skrev:
Svärmor gör nästan allt annat så jag gör den, det är tradition.
Svärmor har fått mig att gilla Jansson så pass att jag lagar den till vardagsmiddag då och då resten av året. Men låter henne tro att bara hon kan. Hon bakar dock outstanding lussebullar och får även ta med dem. Resten får jag göra.
 
  • Gilla
  • Älska
Pappa1986 och 3 till
  • Laddar…
nino nino skrev:
Har ni några trix för att få till eran janssons frestelse så där supergod

Brukar bara ha 40% grädde, allt ansjovis spad och en msk kaviar, alltid handskuren potatis.
Löken steks 10min på låg värme
Är det inte krångligt att dela upp potatis med endast händerna. Ett tips är att använda en vass kniv.
 
  • Gilla
  • Haha
Alfredo och 1 till
  • Laddar…
GoC GoC skrev:
Är det inte krångligt att dela upp potatis med endast händerna. Ett tips är att använda en vass kniv.
Jo tar ju ett tag men man ska inte ha för bråttom med matlagning :D
 
  • Haha
  • Gilla
GladanS och 2 till
  • Laddar…
nino nino skrev:
Jo tar ju ett tag men man ska inte ha för bråttom med matlagning :D
Wax on Wax off
 
  • Gilla
Pappa1986 och 2 till
  • Laddar…
Blodsoppen
nino nino skrev:
Har ni några trix för att få till eran janssons frestelse så där supergod

Brukar bara ha 40% grädde, allt ansjovis spad och en msk kaviar, alltid handskuren potatis.
Löken steks 10min på låg värme
Bara grädde, som blandas med rikligt med ansjovisspad. Ingen kaviar här. Brynt lök ska det vara tycker jag. Och mycket Grebbestads ansjovis.
 
  • Gilla
Pappa1986 och 3 till
  • Laddar…
nino nino skrev:
alltid handskuren potatis.
Varför inte matberedarstrimlad?
 
  • Gilla
FredrikR
  • Laddar…
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
fyfan mannen. Då skriver man väll Kalles-kaviar annars tror man ju du menar beluga :)
Hör ju till allmänheten att det är rökt rom man syftar på när man nämner Jansson och kaviar i samma mening. Att dessutom fråga efter märke, som om det skulle göra någon som helt skillnad när man blandat det med ansjovis och grädde, gör det hela bara ännu mer patetiskt.
 
  • Gilla
Blåis och 3 till
  • Laddar…
A atomlab skrev:
Hör ju till allmänheten att det är rökt rom man syftar på när man nämner Jansson och kaviar i samma mening. Att dessutom fråga efter märke, som om det skulle göra någon som helt skillnad när man blandat det med ansjovis och grädde, gör det hela bara ännu mer patetiskt.
Det är bara svenskar som säger kaviar och inte menar störrom. Bara lite roligt, du behöver inte bli så butthurt. Det är lite patetiskt
 
Redigerat:
  • Haha
  • Gilla
GladanS och 1 till
  • Laddar…
Vad arbetar du med Anders som har råd att äta ute så ofta på massa fina restauranger?
 
Åsa Lund
raveper raveper skrev:
Vad arbetar du med Anders som har råd att äta ute så ofta på massa fina restauranger?
Jag har fått för mig han är datakonsult. Får se om det är rätt?
 
Åsa Lund Åsa Lund skrev:
Jag har fått för mig han är datakonsult. Får se om det är rätt?
Jag tror han arbetar med att boka bord åt sig själv på olika restauranger.
 
  • Haha
  • Gilla
Pappa1986 och 2 till
  • Laddar…
richardtenggren richardtenggren skrev:
Ja, vad ska man som man bidra med till middagarna under off-season för grillning :crysmile:
Hepp hepp hepp...
Nu pausar vi och börjar om från start!

Det är ALLTID grillsäsong! ;)
Dock fuskar vi ju med gasol men kör året runt. :love:
 
Redigerat:
  • Gilla
  • Haha
Roga1337 och 2 till
  • Laddar…
FredrikR FredrikR skrev:
Hepp hepp hepp...
Nu pausar vi och börjar om från start!

Det är ALLTID grillsäsong! ;)
Dock fuskar vi ju med gasol men går året runt. :love:
Kör du gjutjärns galler året runt på din grill?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.