richardtenggren
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
Denna mat var sambo-lagad 100 procent, jag öppnade dock vinet och skar köttet :)
Ja, vad ska man som man bidra med till middagarna under off-season för grillning :crysmile:
 
  • Haha
AndersMalmgren
  • Laddar…
richardtenggren richardtenggren skrev:
Ja, vad ska man som man bidra med till middagarna under off-season för grillning :crysmile:
Jag är sjukt bra på att beställa på Uber också eller få ut familjen på restaurang:)
 
  • Haha
  • Gilla
FredrikR och 3 till
  • Laddar…
Ugnsrostade rotfrukter, helstekt Kotlettrad och ädelostsky
Tallrik med grillad kyckling, rostade potatisar och morötter samt sås, bredvid ett bröd på träbord.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
FredrikR och 4 till
  • Laddar…
Har ni några trix för att få till eran janssons frestelse så där supergod

Brukar bara ha 40% grädde, allt ansjovis spad och en msk kaviar, alltid handskuren potatis.
Löken steks 10min på låg värme
 
nino nino skrev:
Har ni några trix för att få till eran janssons frestelse så där supergod

Brukar bara ha 40% grädde, allt ansjovis spad och en msk kaviar, alltid handskuren potatis.
Löken steks 10min på låg värme
Inte för stora bitar potatis, små skurna ansjovisbitar. Blanda Grädde, ansjovis, lök och potatis. Avsluta med lite mer potatis och Ströbröd.
Skölj inte potatisen.
 
  • Gilla
FredrikR och 1 till
  • Laddar…
P Pappa1986 skrev:
Inte för stora bitar potatis, små skurna ansjovisbitar. Blanda Grädde, ansjovis, lök och potatis. Avsluta med lite mer potatis och Ströbröd.
Skölj inte potatisen.
Ja det är väl så jag gör vill jag mena.
Inte så att min inte är god men man vill ju alltid bli bättre :)
 
nino nino skrev:
Ja det är väl så jag gör vill jag mena.
Inte så att min inte är god men man vill ju alltid bli bättre :)
Strunta i kaviaren så kommer du lyckas än bättre ;)
 
P Pappa1986 skrev:
Strunta i kaviaren så kommer du lyckas än bättre ;)
Nej fan det blir bra faktiskt, brukar komma ihåg den vart annat år ungefär
 
  • Gilla
SC Aero och 1 till
  • Laddar…
Hörde tipset att ta 50/50 mjölk/grädde och koka det på spisen innan man stoppade i ugnen. Tror det var på P1 meny. Men mitt tips är att låta svärmor ta med den. Enklast i alla fall.
 
  • Gilla
  • Älska
Krilleman och 3 till
  • Laddar…
nino nino skrev:
Har ni några trix för att få till eran janssons frestelse så där supergod

Brukar bara ha 40% grädde, allt ansjovis spad och en msk kaviar, alltid handskuren potatis.
Löken steks 10min på låg värme
Premium med kaviar, vilken kvallesort kör du?
 
nino nino skrev:
Har ni några trix för att få till eran janssons frestelse så där supergod

Brukar bara ha 40% grädde, allt ansjovis spad och en msk kaviar, alltid handskuren potatis.
Löken steks 10min på låg värme
Inga trix behövs, bara bryna löken lite lungt, och sen varva med potatis och anjovis och en klick smör på varje varv. plus svartpeppar och salt.
Ingen kaviar!!
Sen häller du i grädde och toppar med lite ströbröd och anjovisspad.

Och potatisen behöver inte vara handskuren, jag kör med en
MOULI JULIENNE (JANSSON), blir perfekt.
 
  • Gilla
nino
  • Laddar…
Tång som tång
Funktion före skönhet :rofl:
 
  • Valnötter på en mörk tygservett med ett öppnat skal och en nötknäppare på träbord.
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
  • Gilla
Maria T och 4 till
  • Laddar…
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
Premium med kaviar, vilken kvallesort kör du?
Kalles, finns det nåt annat? :D
 
  • Gilla
  • Haha
Uffe A och 1 till
  • Laddar…
G GladanS skrev:
Hörde tipset att ta 50/50 mjölk/grädde och koka det på spisen innan man stoppade i ugnen. Tror det var på P1 meny. Men mitt tips är att låta svärmor ta med den. Enklast i alla fall.
Svärmor gör nästan allt annat så jag gör den, det är tradition.
 
  • Gilla
GladanS
  • Laddar…
nino nino skrev:
Kalles, finns det nåt annat? :D
fyfan mannen. Då skriver man väll Kalles-kaviar annars tror man ju du menar beluga :)
 
  • Haha
  • Gilla
Edlunn och 2 till
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.