1 031 881 läst · 13 915 svar
1032k läst
13,9k svar
Vad blir det för mat?
Renoverare
· Stockholm
· 18 468 inlägg
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Bouef bourguignonne till lunch lagad på stranden i järngryta över öppen eld. Löjrom, skumpa och torskrygg till middag. Grabbhelg i skärgården..
.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Renoverare
· Stockholm
· 18 468 inlägg
AndersMalmgren skrev:
Tror inte han personen på sista bilden behöver vara så gammal som du tror. Muskulaturen i armen/axeln närmast kameran ser ut att vara från någon i din egen ålder.
Redigerat:
Blodkorv är så jäkla gott, fläsk eller bacon och lingonsylt till. Dock är vanlig billig blodpudding nästan oätlig. Kör med Ugglarps om det inte finns något bättre. När jag bodde på Söder i Stockholm blev det goda grejer från Kajsa Warg. Minns inte att den såg såhär trist ut men kan minnas fel: https://www.cajsawarg.se/produkt/blodkorv-600g-risbergs-chark/P Pappa1986 skrev:
Klarar inte Ugglarps med russin å skit för mig funkar vilken Blodkorv som helstnikasp skrev:Blodkorv är så jäkla gott, fläsk eller bacon och lingonsylt till. Dock är vanlig billig blodpudding nästan oätlig. Kör med Ugglarps om det inte finns något bättre. När jag bodde på Söder i Stockholm blev det goda grejer från Kajsa Warg. Minns inte att den såg såhär trist ut men kan minnas fel: [länk]
Kajsa Wargs ska jag försöka prova framöver