1 013 624 läst · 13 748 svar
1014k läst
13,7k svar
Vad blir det för mat?
Renoverare
· Stockholm
· 18 402 inlägg
Köttgrytor finns väl i alla länder med olika/lika ingredienser, och namn. Eller kalla det ragu eller vad som helst. Gott brukar det bli iaf
Patrik440
Laddtryckare
· V-götaland
· 1 315 inlägg
Patrik440
Laddtryckare
- V-götaland
- 1 315 inlägg
Blev lite grillning igår.
Det går allt bra med en gammal "vanlig grill" också.
Knådade inte ihop burgarna själv utan köpte burgare med högrev i affären.
/ Patrik
Det går allt bra med en gammal "vanlig grill" också.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Knådade inte ihop burgarna själv utan köpte burgare med högrev i affären.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
/ Patrik
Första testet med den gasoldrivna pizzaugnen jag köpte på Clas Ohlson. Lite ovant att arbeta med en ugn som kommer upp i 400 grader, men jäklar vad fin pizzan blev.
degen är enligt lilla napolis recept; 1 kg Caputo-mjöl, 660 gram vatten, 28 gram salt, 0.25 gram jäst, fermenterad i ett dygn.
ursäkta oljudet med blåst i filmen, det var halv storm i Jönköping på testdagen
degen är enligt lilla napolis recept; 1 kg Caputo-mjöl, 660 gram vatten, 28 gram salt, 0.25 gram jäst, fermenterad i ett dygn.
ursäkta oljudet med blåst i filmen, det var halv storm i Jönköping på testdagen
Renoverare
· Stockholm
· 18 402 inlägg
Jag är inte ensam att dra kopplingensamlarpådetmesta skrev:
Osv, osv. Kalops är en blek Boeuf Bourguignon. Missförstå mig rätt, vi har bra husman, kalops är det inte.