Blev lite sen middag….Det blev tillslut ett recept från en matkasse!
Sushibowl med räkor, rödkål, sojamajonäs och babyspenat på en tallrik med par pinnar och sojasåsflaska.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Det blev sushibowl med räkor, rödkål, sojamajonäs, babyspenat och rostade sesamfrön.
 
  • Gilla
Pappa1986 och 2 till
  • Laddar…
O Oaken skrev:
Blev lite sen middag….Det blev tillslut ett recept från en matkasse!
[bild] Det blev sushibowl med räkor, rödkål, sojamajonäs, babyspenat och rostade sesamfrön.
Oj vad smaskigt det såg ut! Såna bilder på maten får ju smaklökarna att vattnas!
 
richardtenggren
FredrikR FredrikR skrev:
Ser inte så aptitligt ut men...
Smashburgare önskades och smashburgare blev det.
[bild]
Hempicklad lök fixades efter jobbet.

500g högrevsfärs.
1tsk salt.
1tsk svartpeppar.
Du får testa nya pizzerian och recensera den ;)
https://www.tondo.se/
 
richardtenggren richardtenggren skrev:
Du får testa nya pizzerian och recensera den ;)
[länk]
Sägs att den ligger i en padelhall.... :oops:
Men man kanske får handla mat utan att paddla?!;)
 
  • Gilla
HM2020 och 1 till
  • Laddar…
FredrikR FredrikR skrev:
Sägs att den ligger i en padelhall.... :oops:
Men man kanske får handla mat utan att paddla?!;)
Stämmer bra. Alldeles bredvid en av banorna också. Såg rätt knepigt ut. Och lär kännas skumt att spela samtidigt som de eldar pizzor fem-tio meter ifrån.
 
Käkat kalops idag, inget konstigt med det egentligen, men den serverades i en hotell restaurang på Cypern :surprised:
Men god var den, precis som svensk kalops, även om den nog skulle kokat en halvtimme till.
 
  • Gilla
FredrikR
  • Laddar…
G Gud_ skrev:
Stämmer bra. Alldeles bredvid en av banorna också. Såg rätt knepigt ut. Och lär kännas skumt att spela samtidigt som de eldar pizzor fem-tio meter ifrån.
Ännu mera skumt att se någon stå å slå på en liten boll i ett akvarium(eller vad man nu gör) när man ska käka! :D
 
  • Älska
Maria T
  • Laddar…
Isakare Isakare skrev:
Käkat kalops idag, inget konstigt med det egentligen, men den serverades i en hotell restaurang på Cypern :surprised:
Men god var den, precis som svensk kalops, även om den nog skulle kokat en halvtimme till.
Testa Boeuf Bourguignon, fransk kalops fast bättre på alla vis. Eller rödvinsbrässerad oxkind
 
  • Haha
  • Arg
samlarpådetmesta och 1 till
  • Laddar…
richardtenggren richardtenggren skrev:
Du får testa nya pizzerian och recensera den ;)
[länk]
Jag kan recensera priset på pizzasalladen utan att testa den:


Menytext som visar tillbehör, coleslaw/pizzasallad, till priset av 45 kronor.

:surprised::surprised::surprised: Är min recension.
 
  • Wow
Maria T
  • Laddar…
Räksallad i matdosan idag

Matlåda med räksallad bestående av ärter, räkor, kokt ägg och majonnäs.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
FredrikR och 1 till
  • Laddar…
Fiskonsdag
En tallrik med stekt fiskfilé, kokt potatis, sås, riven morot och gurkskivor.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
FredrikR och 4 till
  • Laddar…
Gått runt på Nordbygg hela dagen! Då vill man ju ha sjysst käk på kvällen. Kalkongyros med olivoljerostad potatis, tomatsallad och ruccolayoughurt på tallrik med ett glas hallonsaft.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
kalkongyros med olivoljerostad potatis, tomatsallad och ruccolayoughurt! Blev visst lite maskerad hallonsaft i glaset
 
  • Gilla
FredrikR och 2 till
  • Laddar…
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
Testa Boeuf Bourguignon, fransk kalops fast bättre på alla vis. Eller rödvinsbrässerad oxkind
Inte för att vara petig här, men Boeuf Bourguignon är väl inte alls en fransk variant av kalops?
 
  • Gilla
Pappa1986 och 3 till
  • Laddar…
M Mortsken skrev:
[bild]

Lite Ukrainsk Salo som snack :)

Vart fick du tag i denna ?!!

Med vänlig hälsning, fremax
 
Maria T
Dan1891 Dan1891 skrev:
Inte för att vara petig här, men Boeuf Bourguignon är väl inte alls en fransk variant av kalops?
Jag svarar,njae. Det är (Boeuf Bourguignon) en långkokt gryta med svamp, smålök och vin, inte helt olik vår kalops (som är svensk och finsk) med lök, morötter, svamp ibland.
Oavsett vad köttgrytan kallas så är det viktigaste att köttet är riktigt mört så det faller isär och att skyn är smakrik.
Kokt potatis tycker jag i vanliga fall är rätt trist men till en köttgryta av detta slag, eller till inlagd sill (då helst nyupptagen småpotatis) så är det enda rätta tillbehöret.
 
  • Gilla
Åsa Lund och 2 till
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.