1 024 998 läst · 13 859 svar
1025k läst
13,9k svar
Vad blir det för mat?
Kolla denna guldgruvan @AndersMalmgrenAndersMalmgren skrev:
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Tack för inspirationen, här vankas soppa imorgon
Renoverare
· Stockholm
· 18 411 inlägg
En liten glutenfri smörgåstårta och en större vanlig smörgåstårta är vårt bidrag till påskfirandet som startar from imorgon. Hoppas ni alla får en härlig påsk
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Det glutenfria är färdigköpt, det heter Fria vita toast. Annars så brukar min man baka men till detta ändamål så är detta brödet kanon. Det behåller formen och har minimal bismak. Funkar även väldigt bra till snittar t.o.m så att de som är vana vid vanligt bröd inte reagerar.nino skrev:
Men vad tusan det är ju helg en dag för tidigt så det blev gravad lax, potatisgratäng, jordärtskocka, lammstek och en del annat varav mämmi* är en självklar avslutning.
* För en del år sedan fick jag lära mig att man äter exakt samma sak vid persiska nyåret och den heter samanu. En liten värld vi lever i.
* För en del år sedan fick jag lära mig att man äter exakt samma sak vid persiska nyåret och den heter samanu. En liten värld vi lever i.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder