AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
[bild]
Tomt glas? Sav blanc eller gewurstraminer?
 
Tjöpepizza, Acapulco valde jag..
Flott, hetta, smaker...

Bara invänta magraset.. :sweat:;)
 
  • Gilla
  • Haha
Pappa1986 och 2 till
  • Laddar…
Jonatan79 Jonatan79 skrev:
Tomt glas? Sav blanc eller gewurstraminer?
Hade inget vitt hemma :(

Edit: har Riesling sekt i källaren iof
 
Redigerat:
a.o.f a.o.f skrev:
Har aldrig sett att man kan köpa nässlor. För det priset kanske man skall börja sälja. Det är en förmögenhet man har på tomten utan att veta om det.
Ja dom växer ju i varje dike.
 
Maria T
Våren är sen här i Stockholmstrakten, nässlorna har jag mest rensat bort men nu hoppas jag på återväxten av löktrav https://sv.wikipedia.org/wiki/Löktrav som är fantastisk att göra Pesto av, och ett vackert ogräs om en låter det växa till blomning.
Kanske jag kan sälja löktrav och kirskål till 1000 kr/kg senare? Kirskålen är toppen att använda istället för spenat i en paj med fetaost, eller bara klippa ner i salladen.
Maskrosor har jag inte gott om eftersom jag varit nitisk med ogräsjärnet, men blev inspirerad av @Fario .
Rensa och äta bättre än slänga?
 
En lergryta full med paella och räkor på ett köksbord.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

Klart!
 
  • Gilla
AndersMalmgren och 5 till
  • Laddar…
Första inlägget i denna tråd. Jag gillar att laga mat och idag blev det Biff Rydberg! En gammal lyxig husmanskost. Fick tag på en helt fantastisk kalvfilé i veckan så jag bytte ut biffen! Blev ett glas ekologiskt spanskt till. Som jag tror heter ”leva utan att sova”! Biff Rydberg med kalvfilé, stekt äggula, potatiskuber, lök och rödbetor, serverad med ett glas rött vin och ljusstakar.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
fremax och 6 till
  • Laddar…
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
Jag gissar på att Cajsa Warg lägger på rejält så du lär inte få så mycket :)
Jag kanske skall börja med självplock.:crysmile:
 
  • Haha
AndersMalmgren
  • Laddar…
Blev Kebabpizza på tallrik med sallad och tomater bredvid ett glas rödvin på dukat bord.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Kebabpizza till kvällsmat samt ett glas Palloncino Aglianico.
 
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
Hade inget vitt hemma :(
a.o.f a.o.f skrev:
Jag kanske skall börja med självplock.:crysmile:
Längs E4ans dike? :p
 
  • Gilla
a.o.f
  • Laddar…
En dotter kom hem efter en sväng till Bologna så det blev pizza ikväll.
Västerbotten, Roquefortost, lite brie och valnötter samt aubergine.
Första skörden av sallat.

Ett stycke pizza med Västerbotten, Roquefortost, brie, valnötter, aubergine, serverad med färsk sallat.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
R.SD och 2 till
  • Laddar…
P
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
Jag gissar på att Cajsa Warg lägger på rejält så du lär inte få så mycket :)
Han får väl ta och sälja direkt till kunderna. :geek:
 
Finns det inga vilt växande nässlor runt plattan?
 
P pmd skrev:
Han får väl ta och sälja direkt till kunderna. :geek:
Bara ställa sig utanför Cajsa :crysmile:
 
raveper raveper skrev:
1000kr/kg är ju skrattretande för lite ogräs.
Ja fyfan. Jag sitter ju tydligen på en hel förmögenhet :D
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.