1 025 964 läst · 13 867 svar
1026k läst
13,9k svar
Vad blir det för mat?
Det där duger inte, vill du uppnå Ballmer Peak så måste du dricka mer än ett glas vin till lunchenAndersMalmgren skrev:
Renoverare
· Stockholm
· 18 412 inlägg
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
köttfärssås.. spagetti..
hackad lök, vitlök, morötter..
fräst i olja och smör.
Sedan i med färska tomater..
En burk med körsbärstomater..
samt såsen efter pizza baket... Som jag fryst in.. Sedan ner med buljong, kokad på nötlägg, lagerblad, timjan, morötter, kålrot, palsternacka, rosmarin, rött vin, kryddpeppar.
Sedan stekte jag köttfärsen som jag hackat fram med vanlig kockkniv.. Och tillsatte röd vin, i grytan.
tillsatte basilika och mer buljong.. vin, vatten.
smakade av och lät koka ihop..
Lite salt..
Hade bakat bröd av den pizzadeg som blivit över... jäst i 3 dagar innan bakning..
jätte gott bröd att doppa i köttfärssåsen.. .
ett glas rött och lite vatten fick det bli..
Nu ska det bli tårta..
S
sinuslinus
Träskalle
· Östergötlands län
· 5 243 inlägg
sinuslinus
Träskalle
- Östergötlands län
- 5 243 inlägg
PRECIS så ska ju kålen se ut i en Kålpudding! Lite större bitar, inte finstrimlat, det går ju bort direkt!Fario skrev:
edit: Glömde ju skriva att Kålpudding är en av mina top 5 favoriter! Nästan bara Kåldolmar som är bättre,
men det är ju så mycket mer jobb med dom.
Redigerat: