nino nino skrev:
Här blev det kebabsallad med frun (som fick bjuda) :D
Helt rätt det är inte bara deras dag. ;)
:heart:
 
  • Gilla
Pappa1986 och 1 till
  • Laddar…
A
Stekning av kaninkött med klyftade morötter, lök och kryddor i en svart gjutjärnsgryta.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Morötter som klyfts och steks i panna tillsammans med kryddor och olja.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

min variant av biff bourgogne, fast med kaninkött och bacon..

ca 1.3 kg kaninkött.
Jag sorterar ut det mörka köttet och steker på det ljusa efter det mörka.
Sedan så tillsätter jag bacon.
Och vitlök 3 st krossade, tomater 5 st, mandariner på burk med halva spadet kvar.
1 gul lök skuren som båtar.
1.5 dl soja, vatten salt och peppar, 6 morötter som jag klyft.
Lite grädde efter att det kokat ca 30 min.
reder av med tomatpuré..

serveras med kokt ris.
 
Redigerat:
  • Gilla
Uffe A och 2 till
  • Laddar…
Åt en anklever och tryffel-rissoto med fikonsås till förrätt idag på lunchen. Var stört nice
Anklever och tryffel-risotto med fikonsås serverad på en vit tallrik, med vin och vattenglas i bakgrunden.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
RoAd
  • Laddar…
A
Hand håller förpackning med Danablu mögelost ovanför en form med makaroner och pizzasås, redo för lunchlagning.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

dags för lunch...
falsk lasagne med skinka och mögelost..
Det som var kvar av pizzasåsen.. Och hyvlad ost. ovanpå.. makaroner i botten.

Är väl ingen duktig kock men jag klarar av att iallafall göda 5 barn och en fru.. Så det duger.. ;)
 
  • Gilla
dilemma och 4 till
  • Laddar…
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
Åt en anklever och tryffel-rissoto med fikonsås till förrätt idag på lunchen. Var stört nice
Antar att det smakade bättre än det såg ut för det där ser inte aptitligt ut. Inte alls... :sick:
 
  • Haha
  • Gilla
Åsa Lund och 2 till
  • Laddar…
A
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
Åt en anklever och tryffel-rissoto med fikonsås till förrätt idag på lunchen. Var stört nice
[bild]
Ah gräddig korngröt med plommonkompott..
Ja det fick man av farmor på söndagen för att sköta magen..

inte visste jag att fin restauranger tillagade detta.. ;)
 
  • Gilla
  • Haha
kashieda och 10 till
  • Laddar…
Maskintok skrev:
Ah gräddig korngröt med plommonkompott..
Vilken välvillig tolkning! Jag associerade till helt andra saker...
 
  • Gilla
  • Haha
Uffe A och 1 till
  • Laddar…
A
Alfredo Alfredo skrev:
Vilken välvillig tolkning! Jag associerade till helt andra saker...
Det är ju en mat tråd.. ;)
att skriva om något katten lämnat skulle vara alldeles för vulgärt.. :crysmile::crysmile:
 
  • Haha
  • Gilla
Uffe A och 1 till
  • Laddar…
Alfredo Alfredo skrev:
Antar att det smakade bättre än det såg ut för det där ser inte aptitligt ut. Inte alls... :sick:
Barbarer
 
  • Haha
  • Gilla
Uffe A och 2 till
  • Laddar…
A
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
Barbarer
Nä babar stavas det väl?
tyckte jag läste den boken igår:thinking:;):crysmile::crysmile:
 
  • Gilla
fribygg och 2 till
  • Laddar…
A
En halväten form med makaronilåda och en serveringssked.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

det var riktigt gott:ok:
ingen anklever eller tryffel..
Men det dög ändå;)
 
  • Gilla
Tokslut
  • Laddar…
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
Barbarer
Å, f-n. Var det där du käkade lunch? Den ska vara helt OK men aldrig ätit där.

Olika libanesiska rätter serverade på restaurang Barbar i Beirut.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Haha
1
  • Laddar…
Vietnamesisk grissida från eatnam (uber)

Vietnamesisk grissida med ris och grönsaker i en skål, ölflaska och kopp i bakgrunden.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
Vietnamesisk grissida från eatnam (uber)

[bild]
Jäkla långt att frakta en gris. Finns ju i skogen här som äter ekologiska ekollon.
Vad äter grisar i Vietnam, ris, bambu ??
 
  • Älska
Uffe A
  • Laddar…
A
Isakare Isakare skrev:
Jäkla långt att frakta en gris. Finns ju i skogen här som äter ekologiska ekollon.
Vad äter grisar i Vietnam, ris, bambu ??
brännvin tycker de om..
Och öl..
Annars allt som ligger framför dem istort sett..
 
  • Gilla
Uffe A
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.