950 990 läst · 13 012 svar
951k läst
13,0k svar
Vad blir det för mat?
Risotto ser väl aldrig speciellt bra eller aptitligt ut?Alfredo skrev:
Brukar ju dock smaka bra mycket bättre än det ser ut.
Handen på hjärtat, det är väl rätt många maträtter som kvalar in i "att inte se så bra/aptitligt ut men vara gott".
Visst finns det sådana men nog tycker jag utseendet påverkar det intryck man får och tittar man på alla nutida kockprogram med deras fokus på "presentation", "upplägg" och "plating" verkar jag inte vara ensam om det. Och visst är vissa rätter svårare att presentera med aptitligt utseende men Anders risottokväljning var nog bland det mest otilltalande jag sett på länge... Jag menar, vem lockas av detta?Mikael_L skrev:
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Den som serverade hade kunnat skapat ett fint mönster av den där kompotten..Alfredo skrev:Visst finns det sådana men nog tycker jag utseendet påverkar det intryck man får och tittar man på alla nutida kockprogram med deras fokus på "presentation", "upplägg" och "plating" verkar jag inte vara ensam om det. Och visst är vissa rätter svårare att presentera med aptitligt utseende men Anders risottokväljning var nog bland det mest otilltalande jag sett på länge... Jag menar, vem lockas av detta?
[bild]
hjärta kanske?
eller en gran..
Renoverare
· Stockholm
· 18 219 inlägg
Men hade det skadat om det inte bara smakat gott utan även sett gott ut? @Maskintok 's hjärteförslag eller varför inte en guinnessinspirerad Shamrock hade lyft den där "anrättningen" till nya höjder. Be om det nästa gång kanske du får en riktig matupplevelse!AndersMalmgren skrev:
alltså spegeln var fin bakgrund att jobba med.Alfredo skrev:
Men sedan den där deformerade påfågeln eller albatrossen man klickat dit såg ju för jävlig ut..
En fin skapelse hade fixat upplevelsen rejält..
avslutat med något färgglatt på sidan..
typ.. picklad rödlök eller inlagd morot med persilja....
Gapa och blundaAlfredo skrev:Visst finns det sådana men nog tycker jag utseendet påverkar det intryck man får och tittar man på alla nutida kockprogram med deras fokus på "presentation", "upplägg" och "plating" verkar jag inte vara ensam om det. Och visst är vissa rätter svårare att presentera med aptitligt utseende men Anders risottokväljning var nog bland det mest otilltalande jag sett på länge... Jag menar, vem lockas av detta?
[bild]
Renoverare
· Stockholm
· 18 219 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 219 inlägg