Svar 48 kg.

Jag har haft bluetooth-kåpor för runt 5 år sedan. Jag bygde om ett par Peltor och ett gammal headset. Ebay-förstärkare i. De blev fina och var HELT FANTASTISKA! Dåvarande jobbets Litecom XP alert som är hur dyra som helst hade dåligt ljud och massa bluetoothmissljud hela tiden.
Men inte mina egna! Underbart att hänga i djupa podar när man grejar. Oväntat hur "finlyssnarlurar" det blev.
Men de höll bara 3 månader, förstärkaren pajade. Beställde ny och den kom aldrig fram. Sen köpte jag ännu en som inte kom fram. Tredje gången blev det en annan modell och säljare, inte heller den kom fram. Det verkar vara för litet och lätt paket för att kunna skickas från kina. Sen kom tullavgifterna och jag struntade i det.

Sen har jag haft vanliga kåpor och bygget har inte varit roligt längre. Hjälp mig komma igång igen!
 
svar på frågan: 48Kg

motivering: kommer väl till pass inför kommande köksrenovering. Alltid kul o ha hörseln i behåll :cool:
 
Den vägde 48 kg.
Jag behöver dom här hörselkåporna i mitt renoveringsarbete för att kunna lyssna på spännande böcker utan att behöva växla mellan hörselskydd och mobilen.
 
48 kg

Jag tycker att det är viktigt att vara rädd om hörseln, så dessa skulle jag använda vid gräsklippning, grästrimning, arbete med röjsåg och motorsåg. Naturligtvis skulle de täcka över mina öron även när man tar en tur med min gamla traktor, en grålle från 1951.
 
J
Svar: 48kg

Perfekta att använda när man spikar och grejar i garaget, idag kör jag med BT-högtalare men när man ska vara högljudd så hör man varken musiken eller samtal då jag använder vanliga hörselkåpor, detsamma gäller när jag kör gräsklippare eller snöslunga. Så dessa snygga lurar skulle passa mig perfekt.
 
  • Haha
Nalleman64
  • Laddar…
[Svar 48 kg

Väldigt bra med hörselskydd när man har hus, och dessutom med Blåtand så man hör om det ringer, när man är på tomterna och klipper , sågar eller röjjer.
Stihl är bra grejjer med STIL!!
 
48 kg

Har sedan en del år tyvärr tinnitus, efter att ha utsatts för plötsligt, högt ljud. Miste dessvärre en del av min hörsel samtidigt och är därför jätterädd om mina öron. Har inga bra hörselkåpor, har letat men inte hittat några riktigt bra. Behöver kunna dämpa ljud ifrån allt från maskiner och hamrande till köksmaskiner. Att ha det tyst är jobbigt eftersom det ofta tjuter i öronen så att kunna lyssna på ljudbok samtidigt vore helt perfekt!
 
Den vägde 32kg. Jag vill gärna vinna dessa för jag är döv på ett öra
 
Svar: 48 kg


Behöver ett par nya hörselkåpor. De jag har nu är 22 år gamla, lagade med eltejp. Komforten öronkuddarna ger är lika med noll.
Radion behöver justeras hela tiden då frekvensen inte håller sig kvar. Varför har jag kvar dem…nostalgi. Fast jag kan helt klart tänka mig ett par nya att skaffa fler minen med.
 
Vikten är 48 kg. Behöver nya hörselskydd då jag arbetar mycket med olika handverktyg när jag bygger, jobbar i skogen eller när jag kör 4.hjuling och gräsklippare. Behöver nya lurar med ny teknik då mina gammal är minst 15år och behöver pensioneras.
K-G
 
48 kg
Skulle vara najs att lyssna på podd och kunna svara i telefonen samtidigt som jag snickrar klart min hundkoja, tvättar bilen eller sätter lister. Nu går jag antingen instängd bara med mina egna tankar eller så kopplar jag in lurar med sladd och den har alltid en jävla förmåga att vara i vägen eller fastna någonstans.
 
SVAR: 48 kg.

Nu kanske jag får en chans att inte förvärra min tinnitus. Istället få något trevligare att lyssna på.
 
48kg
Med hus, trädgård och garage, blir tinitus lätt en plåga, stilla ljudet med Stihl njut av att med arbetet pilla.
 
48 kg. Låter jobbigt. Inte som min motorsåg, häcksax eller röjsåg av Stihl.
 
48 kg

Hörlurarna skulle vara mycket använda här hemma både i pågående renoveringsprojekt i källaren som i framtida projekt och utomhusarbeten. Har bara vanliga hörselskydd och det vore ju trevligt att kunna lyssna på lite musik och ta lite samtal under renoverandet!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.