1 076 271 läst · 14 291 svar
1076k läst
14,3k svar
Vad blir det för mat?
Trädgårdsfixare
· Borgholm, Öland
· 142 inlägg
Kyckling i lergryta som blir saftig och fin. Till det nykokt potatis och gräddsås baserad på skyn i grytan samt vispgrädde såklart i såsen.
![Tallrik med kalvrygg, örtmarinerad kyckling, timjanstekt potatis och ugngrillade rotgrönsaker toppat med rödvinssky.](https://static.byggahus.se/attachments/images/medium/765/765931-58efa4fdf3f6bf64086a9009766c6314.jpg)
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Kalvrygg och örtmarinerad kyckling, Ugnsgrillade rotgrönsaker, timjanstekt potatis & rödvinssky 👌 (varmrätten vi inte orkade igår..)
![Äppelpaj i vit ugnsform, gyllenbrun smördeg på toppen, serverad på ett träunderlag.](https://static.byggahus.se/attachments/images/medium/765/765932-7355e162beab872f4df68c3ae2dedd94.jpg)
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Varm ”Äppelpaj”.. gjord av äpple, kanel och smördeg.. serverades med lite glass 👌
Ser inte alls dumt ut ska själv testa göra kebab på rotiseriet när vi blivit bättre vänner med motvikten 😊
Jag tänkte köpa korg i veckan men det är ju inget måste om man skär upp bitar o trär på spettet, korgen är väl men för kycklingvingar, svamp o görnsaker etc..
Altså pressar ihop bitar på spette..
F Fredde_bygg skrev:
Ok, då kör du egen kycklingkebab👍F Fredde_bygg skrev:
Jag saknar hela bitar av kebab på ca: 900gr i handeln…finns väl bara 10kg stockar hos grossister idagsläget 🤔