1 004 786 läst · 13 617 svar
1005k läst
13,6k svar
Vad blir det för mat?
Renoverare
· Stockholm
· 18 393 inlägg
Oskick skrev:
Kallas juOskick skrev:
kallas ju inte Queen of Meat utan anledning 😉Åsa Lund skrev:
Köper också alltid svenskt kött …men Sydamerikanerna i allmänhet och Argentinarna i synnerhet kan det här med Kött och Tillagning.
Denna Picanha gjorde jag senast
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Maten intogs på Bruntegården (Rättvik)H husdrommaren skrev:
Helt klart 5/5 kan varmt rekommenderas
Färskpotatis, lättrökt Matjessill från Norrøna, äggula, brynt smör, syrad lök, gräslök, dill & Sandefjordsås
Halstrad Uer, rostad smörad sky med kniv musslor, pak choi, broccoli & dill
//Kramla