1 022 896 läst · 13 843 svar
1023k läst
13,8k svar
Vad blir det för mat?
Oj! Vilken alldeles utmärkt idé. Perfekt och ihållande glöd kan jag tro. Den idén tar jag till mig och SKA komma ihåg. Kan tänka mig att det sätter lite smak också. Skulle hemskt gärna vilja ha ett utlåtande Synd bara att jag har inte en kotte att bjuda på självÅsa Lund skrev:
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 440 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 440 inlägg
Frysrensning med förra årets entrecote och nyårets oxfile. Med majs och märkligt tjocka grillbacon till blir det grillat på Webern.
Pommes till. Kvällens grillöl blir Kronenbourg 1664.
/Höghus
Pommes till. Kvällens grillöl blir Kronenbourg 1664.
/Höghus
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Redigerat:
Lätt kvällsmål blev det, grillade på ett par Korv-Olles "Serben" och lade på lite ketchup , vitlökssås, egen syltad chili och lite hemkörd Cole-slaw. Till det nån Thailändsk öl. Gött blev det, Korv-Olle har goda korvar med mycket kött i.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 440 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 440 inlägg
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 440 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 440 inlägg
Ack, att jag missade den där skapelsen, ser både god och helt barbarisk ut. Vad jag minns så var vi mest fikasugna och åt nån äppelpaj eller liknande. Otroligt vackert trakt så jag lär återkommaFredrikR skrev: