1 004 717 läst · 13 617 svar
1005k läst
13,6k svar
Vad blir det för mat?
Renoverare
· Stockholm
· 18 393 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 393 inlägg
Dumplings - ett nytt avsnitt i hemmaköket. Nöjd för att vara första gången. Just idag blev det inte dessa, men de står på tur. Godkänt på regeringens smaktest
Enkel fläskfilégryta , när ugnen ändå var varm efter potatisgratängen så blev det även fröknäcke med linser.
Med vänlig hälsning, fremax
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Med vänlig hälsning, fremax
Körde en variant av "Här är ditt kylskåp" idag. Alltså "Här är ditt frysskåp".
Maken trodde nämligen att han tog fram och tinade en liten bit oxfile.
MEN när jag skulle börja putsa köttet insåg jag att det blir harfile till middag
Kroketter och tomater var redan i ugnen.
Så jag körde lite improvisation på stället.
Kryddade fileerna med rosepeppar och enbär.
Gjorde en gräddig sås med lite rosepeppar i. Brynte köttet lite snabbt och sedan fick det puttra klart i såsen.
Alltihop blev fantastiskt gott
Maken trodde nämligen att han tog fram och tinade en liten bit oxfile.
MEN när jag skulle börja putsa köttet insåg jag att det blir harfile till middag
Kroketter och tomater var redan i ugnen.
Så jag körde lite improvisation på stället.
Kryddade fileerna med rosepeppar och enbär.
Gjorde en gräddig sås med lite rosepeppar i. Brynte köttet lite snabbt och sedan fick det puttra klart i såsen.
Alltihop blev fantastiskt gott
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Kan tro det var gott. Många år sedan jag åt hare.Åsa Lund skrev:Körde en variant av "Här är ditt kylskåp" idag. Alltså "Här är ditt frysskåp".
Maken trodde nämligen att han tog fram och tinade en liten bit oxfile.
MEN när jag skulle börja putsa köttet insåg jag att det blir harfile till middag
Kroketter och tomater var redan i ugnen.
Så jag körde lite improvisation på stället.
Kryddade fileerna med rosepeppar och enbär.
Gjorde en gräddig sås med lite rosepeppar i. Brynte köttet lite snabbt och sedan fick det puttra klart i såsen.
Alltihop blev fantastiskt gott
[bild] [bild]
Hjortentrecote med potatis och palsternakpure, rödvinssky och smörslungade sugarsnaps. En Cabarnet dorsa från Ernst Popp passade fint till https://oribuswein.de/produkt/2022_06-popp/