996 405 läst · 13 528 svar
996k läst
13,5k svar
Vad blir det för mat?
Det kan man ju ha full förståelse för, men jag har också svårt att förstå den där strävan att försöka förvandla grönsakerna till en artificiell köttbit, i stället för att ta tillvara de egenskaper de har.Storsockret skrev:
Det tror jag också många gör, men ibland eftersträvar man de egenskapar som en köttbit har och då är det väl fantastiskt om de kan få det utan den stora miljöpåverkar som köttindustrin har samt att några djur blev lidande.C cpalm skrev:
Det ena utesluter ju inte det andra och ombyte förnöjer..
Det är ju problemet.M MsTake skrev:
Detta är långt ifrån de bra egenskaperna en köttbit har.
Att det skulle vara miljövänligare än en lokaluppfödd köttbit är ju också inte sant.
Alla resor börjar någonstans..M Mortsken skrev:
Det spelar mindre roll att köttet är närproducerat då det är själva kon som står för merpartet av utsläppet och inte transporten.M Mortsken skrev:
Lagade detta fast med svensk lövbiff istället
https://www.mathem.se/recept/enkel-yakiniku
Barnen älskade det!
https://www.mathem.se/recept/enkel-yakiniku
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Barnen älskade det!