1 011 333 läst · 13 722 svar
1011k läst
13,7k svar
Vad blir det för mat?
Renoverare
· Stockholm
· 18 400 inlägg
Ser helt ok ut, i en genuin miljö!
Var är vi någonstans?
Var är vi någonstans?
Renoverare
· Stockholm
· 18 400 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 400 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 400 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 400 inlägg
Maria T
Släktforskare
· Stockholm
· 3 395 inlägg
Maria T
Släktforskare
- Stockholm
- 3 395 inlägg
Ser fram emot både min "spenatpaj" på kirskål och peston på löktrav - den sistnämnda trodde jag att jag hade utrotat för gott (med blandade känslor) men den dök upp på oväntat ställe
Det som finns kvar om 2-3 veckor går grästrimmerdöden till mötes!
Hade nässlor men körde just trimmern på dem ett par säsonger och de har inte återhämtat sig. Får väl köpa dyrt om jag vill ha soppa, precis som på hösten när "alla" plockar kantareller - jag går till torget och handlar (flåt, men avskyr svamp- och bärplockning).
Det som finns kvar om 2-3 veckor går grästrimmerdöden till mötes!
Hade nässlor men körde just trimmern på dem ett par säsonger och de har inte återhämtat sig. Får väl köpa dyrt om jag vill ha soppa, precis som på hösten när "alla" plockar kantareller - jag går till torget och handlar (flåt, men avskyr svamp- och bärplockning).