1 013 229 läst · 13 743 svar
1013k läst
13,7k svar
Vad blir det för mat?
nino skrev:
Det finns ingen bättre pyttipanna än den man gör av rester.Maria T skrev:Precis det som rester är till för! Jag brukar fiffa till resterna så det blir en meze-middag (blandat plock) eller lagar jag pytt eller sallad med allt möjligt - det mesta går om det finns nåt protein som bas och massor av grönt.
Jag blir väldigt provocerad av att läsa hur mycket mat som slängs, så att se detta är ren glädje!
Finns några guldkorn här om gillar såntL lordi skrev:Haha. Det finns en likadan tråd på Flashback där folk lägger upp den ena fantastiska kreationen efter den andra. Men så fanns det för länge sedan en användare som brukade lägga upp bilder på t ex svartbrända Mamma Scans köttbullar och överkokta makaroner.
Gärna direkt på spisen där man kunde se att hälften av maten låg utspilld vid sidan om.
Han eller hon verkade vara lika glad för det
https://www.reddit.com/r/shittyfoodporn/top/?t=all
R
RalleB
Husägare
· Jönköpings län
· 1 102 inlägg
RalleB
Husägare
- Jönköpings län
- 1 102 inlägg
Igår orimmat sidfläsk och kokt potatis med rågbröd
Idag nåt annorlunda. Ska föreställa nåt som heter "plov" men inget lamm och inga russin hittade jag så det blir nog bara något ditåt...
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Idag nåt annorlunda. Ska föreställa nåt som heter "plov" men inget lamm och inga russin hittade jag så det blir nog bara något ditåt...
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Internationell matmarknad i Örebro. Så vi begav oss dit för att grunda lite före ett stundande kalas. Men då kön var lite längre än beräknat så blev vi tyvärr tvungna att spara maten till senare att inta hemma. Det blev en variant av Transylvansk rätt med korv, gris, paprika, vitlök + lite annat tillsammans med polenta. -Vad den rätten heter? Kommer inte ihåg bokstavskombinationen, men lika svåruttalat som spännande... Kanske liknande Kuppjärk
men gott var det
men gott var det
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Testade att grilla Cote de Boef för första gången. Det blev en seg och tråkig historia, kanske för att jag blev tvungen att frysa den efter jag köpt den.
Fru Höghus oxfile blev däremot ypperlig.
Pommes frites och majs därtill.
/Höghus
Fru Höghus oxfile blev däremot ypperlig.
Pommes frites och majs därtill.
/Höghus
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Godare tillbehör till kött får man leta efter. Lätt saltad, lätt smörstekt (under lock) broccoli, al dente. Supergott! Två knyten räcker knappt till oss fyra i familjen.
Ikväll var det en porchetta som fick äran.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Ikväll var det en porchetta som fick äran.
Redigerat:
Köpte en stor flankstek för halva priset idag (kort datum) lyckades perfekt med den på grillen. Med lyxpommes, sparris, Jureskogs rödvinssås, grillad majs och vitlökssmör blev det rena festmåltider.
Tyvärr ingen bild på det.
Tyvärr ingen bild på det.