Hur gör du i kylskåpet?

  • Antal röster
    36
BigR
p.lundgrens kod kan implementeras om man ändrar den felaktiga förekomsten av beer till food istället. Om vi skramlar till en flaska cider kanske han buggrättar?
 
  • Gilla
p.lundgren
  • Laddar…
cust3000 skrev:
Grabbar...
Till bärsen har man en dedikerad kyl!
Där är morötter och tjafs bannlyst.
Lyxigt.

Inte nog med att man får mer plats, man kan ju dessutom ha lite varmare än i vanliga kylskåpet!
 
  • Gilla
cust3000
  • Laddar…
Raderade ett inlägg med en bild som inte är tillåten enligt vår bildpolicy.
 
F-n jag som ville se vad det var för bild. ;p
 
  • Gilla
ClasseClas och 4 till
  • Laddar…
Tänkte skriva: Vadå?! Är inte bilder på öl/alkohol tillåtna??
(och låtsas som att jag inte såg bakgrunden)
:)
 
Nu blev jag nyfiken!
 
Jag skulle vilja att alla testar ladda upp en bild på sin ölkonstellation med hjälp av den nya mobilskinnet. Fram med telefonen och leta upp det här inlägget och klicka på Skriv svar. Jag börjar:
20131206_170745.jpg
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
Har ölen i matkällaren,smakar bättre när de är svala och inte kylskåpskalla.
Dessutom får det inte plats i kylen eftersom vi i södra Sverige oftast köper öl pallvis i Burg, tyskland.
Öl är billigare än mjölk där.
 
verktygsgurun skrev:
Har ölen i matkällaren,smakar bättre när de är svala och inte kylskåpskalla.
Dessutom får det inte plats i kylen eftersom vi i södra Sverige oftast köper öl pallvis i Burg, tyskland.
Öl är billigare än mjölk där.
Så ja, vrid om kniven bara...
/Mr85miltillBurg!
:)
 
  • Gilla
Enk Projektet och 1 till
  • Laddar…
Har mest svenska, tyskimporterade öl som jag föredrar kalla.
Och ölen har givetvis ett eget kylskåp.
"Livet är för kort för att dricka varma öl"
 
Mikael_L
Jag är inte ens framme vid att kunna börja med något system för att säkra öl-FIFO.
(first in, first out).
Här handlar det om att förhandla lite med övrigt kylskåpsutrymme för att få höja en hylla ett snäpp så åtminstone majoriteten av ölflaskor ryms stående.
Som det just nu är ryms halvliterburkar, men inte t.ex. de vanliga halvlitersflaskorna - uselt. :confused:

Jag hoppas Arla snart tar sitt förnuft till fånga och återgår till de gamla mjölktetrorna, de nya svåröppnande och höga är det som har sabbat mitt öllager. :mad:

Förövrigt står ölen absolut längst ner, så jag kan ta en ny öl även om jag har druckit så mycket att jag bara kan krypa. ;)
 
Vi köpte 2 st moduler där kylen är ovanför frysen.
Då blev det naturligt att den ena kylen blev till ölkyl, sen har jag en fullstor vinkyl och i den så har jag även lite öl i.
Fulölen står travad under sängen tills den får komma till kylen:)
 
  • Gilla
Lille Lars
  • Laddar…
image.jpg
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder


Kan testa jag också. I gamla matkällaren (numera vin och övrigt) så finns öl på hyllan under skynket.

Jag är inte särskilt förtjust i öl, dricker en del med vänner vid rätt tillfälle men då är det troligen sorter som de flesta inte ens benämner som öl ;). Min fru är mer av öldrickare i sådana fall och skulle vi någon gång äta ute så är det inte ovanligt att vi beställer en stor stark och ett glas vin, en cider eller någon drink. Vem tror ni får ölen framför sig och vem får vinet så vi alltid får byta? ;)
 
  • Gilla
HSP
  • Laddar…
I kylen har jag en dedikerad hylla för finölen.

I jordkällaren står smuggelbackarna och där drar man fram som man vill.

Dock i kylen så tar man den som man för tillfället är sugen på.
 
Jag röstar Moderat som protest mot sossarnas förslappning och gnällpolitik. En gång var det ett parti med stake som hällde kubukkilometer med betong och ansåg det självklart att arbetare (vare sig det var blåställ eller lägre tjänstemän) skulle ha en villa och två bilar. Numera vill man mest fördela och gnälla på att resurserna inte räcker.

Därav snacket om plats i kylen. Har just gjort klart gillestugan (min domän, frugan fick köket renoverat i somras så jag är en modern feministisk man) och har en 180 cm Husqvarna (hederligt svenskt märke) kyl över. Dvs jag expanderar industrin som S gjorde på 60-talet i stället för att försöka jämka.

Stordrift (Stålverk 80) är ALLTID bättre så jag planerar att ställa in ölen lockvis (eller möjligen 6-packvis) och märka varje lock med datum. Jag dricker bara till helgen (som man fick göra på motbokstiden) så då är alla locken kalla oavsett hur många jag ställer in. OBS! Texten innehåller viss ironi så var snäll och censurera inte pga politiska åsikter!
 
  • Gilla
p.lundgren och 1 till
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.