114 162 läst · 1 240 svar
114k läst
1,2k svar
Gottetråden!
Långkok 2 denna vecka.. blev i slowcookern!
Serveras med gremolata och pasta..
Vitlöksbröd funkar oxå till!
Osso buco
Länk till recept: https://www.ica.se/recept/osso-buco-713117/?referrer=https://www.google.se/#pfset=1
Serveras med gremolata och pasta..
Vitlöksbröd funkar oxå till!
Osso buco
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Länk till recept: https://www.ica.se/recept/osso-buco-713117/?referrer=https://www.google.se/#pfset=1
Smörgåstårta har blivit en tradition MELODIFESTIVALEN till ära.. vi bjuder hit grannen på gården.. på deltävlingarna och bjuder på mat - hen står för smörgåstårta på finalen
i år blev det två, mindre, olika sorter.. en medelhavs (serrano, salami och ajvarfyllning) samt en Räk & Skink (med just räk och skinkröra som fyllning)
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
i år blev det två, mindre, olika sorter.. en medelhavs (serrano, salami och ajvarfyllning) samt en Räk & Skink (med just räk och skinkröra som fyllning)
Det där blev gott! När maken var borta passade jag på att göra ugnsstekt falukorv med lite "slattar" från kyl och frys typ..
Falokorv med hög kötthalt, som legat länge i frysen.. sedan fylldes det på med tärnad aubergine (hade 3/4 bit i kulskåpet som började se trist ut), paprika, småtomater (halverade), gullök (kanske mycket, hade av nån anledning två stycken öppnade.. dvs taget lite bara av två stora.. så jag skivade ner resterande här), habanerosalt (istället för vanligt salt), svartpeppar, sweetchilisås, matlagningsgrädde och lite ost uppepå för gratineringen..
Potatismos till.. och rätten var
Tillägg: Brukar normalt göra falukorven i ring i ugnen, dvs skurna skivor "nästan igenom" och fyllning mellan varje skiva.. men nu hade jag så mycket fyllning.. så allt det ligger under och så blev det "helskivad" falukorv på topp!
Falokorv med hög kötthalt, som legat länge i frysen.. sedan fylldes det på med tärnad aubergine (hade 3/4 bit i kulskåpet som började se trist ut), paprika, småtomater (halverade), gullök (kanske mycket, hade av nån anledning två stycken öppnade.. dvs taget lite bara av två stora.. så jag skivade ner resterande här), habanerosalt (istället för vanligt salt), svartpeppar, sweetchilisås, matlagningsgrädde och lite ost uppepå för gratineringen..
Potatismos till.. och rätten var
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Tillägg: Brukar normalt göra falukorven i ring i ugnen, dvs skurna skivor "nästan igenom" och fyllning mellan varje skiva.. men nu hade jag så mycket fyllning.. så allt det ligger under och så blev det "helskivad" falukorv på topp!
Medlem
· Stockholm
· 3 990 inlägg
"Jag blandar creme fraiche med lite florsocker, krossa digestive, lägg i det i ett glas, ha på den söta creme fraichen och toppa med sylt eller färska bär – det blir dundergott! Och klart på under fem minuter. "
Läste denna nyss, låter gott.
/W
Läste denna nyss, låter gott.
/W