Nu vet jag inte vad du har för tak, men dina skjutpartier ser ut som Optimal från Skånska Byggvaror. Har du 10 mm kanalplasttak ?Antingen har du värmeläckage från fastigheten från en ventil, eller så får du upp mycket fukt underifrån. Är underlaget ordentligt gjort? De gånger jag sett uterum likt ditt så har det antingen varit just värmeläckage från huset, jord under trädäcket, enkelt plasttak.
En enkel ventil kommer inte lösa ditt problem... tyvärr
 
Vi har kanalplast 16mm samt optimal S30 skjutdörrar
 
Hej igen. Dum fråga, för du vet säkert vad det är du köpt.... men det råkar inte vara s30 excellent partier med energibeläggning du köpt? För om det är så, då kan det vara att snickaren satt fel sida in. Om det skulle vara Excellent så vänd en av luckorna och se om det blir bättre. Annars är det bara att ge sig på att isolera grunden, eller lägga en matta över hela golvet.
 
  • Gilla
fremax
  • Laddar…
Men alltså. Det nämns i första inlägget att fönster har varit öppna men aldrig om dessa är från huset till altanen eller från altanen och ut. Absolut första att göra är att stänga alla fönster mellan huset och altanen samt täcka för ventilationsspringor om sådana finns. Hjälper inte det så kör med öppen dörr från altanen och ut ett tag och se om det fungerar. Först därefter kan man klura på jobbigare lösningar.
 
  • Gilla
Maur
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.