Arnmark
mexitegel mexitegel skrev:
Alla i city kör väl elbil?
I citykärnorna bor miljöpartisterna och dom har en förkärlek till gamla dieselpickuper, funkar perfekt för att frakta miljögifter till dieselbåten.

Du vet att du bor i city när du betalat flera miljoner extra för utsikten men du måste ha persiennerna ner för att få ett privatliv
 
  • Gilla
  • Haha
PärreC och 7 till
  • Laddar…
nikasp
Haha, kommer ihåg när jag bodde på Kungsholmen och var sommar och varmt. Balkong på 7:e av 8:a våningar. Brukade normalt vara rätt lugnt mitt i natten trots två kvarter från Rålis (park). Vaknade av att en kille som såg ut som Steven Segal satt och spelade Whitesnake i bilen nere på parkeringen. Hade det inte varit för bra musiksmak hade jag fått promenera ner och diskutera saken.

Saknar inte stan alls sommartid då jag kände mig helt kvävd av betongen de 11 åren men när jag var mer i svängen och gick på krogen och restaurang var det annat. Nu har vi små barn och jag insåg för länge sen att normal till fin restaurang inte är för oss - än på ett tag :crysmile:
 
...när du inte hänger i "Du vet att du bor i villa" tråden och gösslar skit över villalivet

edit: fast jag har faktiskt skrivit där någon gång :p

Skärmdump från forumdiskussion med profilbild och kommentarer från användare.
 
  • Gilla
Turbo_Tail och 1 till
  • Laddar…
...när du får vänta 5 år på att få stockholms ventilationen fixad pga att vi just fått OVK-godkänd och föreningen då vägrar göra ett skit
 
... när folk med attitydproblem flyttar in och det ligger fimpar på gården, embalage i trapphuset och grovsopor i sopförrådet
 
Redigerat:
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
har du egna saliner på tomten? Imponerad! :D
Nope, föredrar normala salthalten faktiskt.
 
mexitegel mexitegel skrev:
Nope, föredrar normala salthalten faktiskt.
Har inte med salthalten att göra, de ligger där på botten och gottar till sig, alla de finaste ostrona går genom denna process. :) edit: dock ska det inte förringras och plocka egna ostron och äta, men det blir inte lika bra som de man köper :)

Det är samma sak med de som bor granne med köttbonde de tror der är så fint med färskt kött, medans vi i city äter åtta veckor hängmörat :)
 
  • Gilla
Jocke Best och 1 till
  • Laddar…
Alla har vi olika preferenser. Men det där med köttet är intressant hur folk letar efter färskt kött :D.
 
Fast inte tror jag en seriös köttbonde säljer kött de slaktade igår...........Det hänger rimligen där ett tag också.
 
  • Gilla
Prodigys och 1 till
  • Laddar…
mexitegel mexitegel skrev:
Alla har vi olika preferenser. Men det där med köttet är intressant hur folk letar efter färskt kött :D.
jo, man undrar ju. Vår närmsta köttgård på landet, hängmörar bara två veckor, det är för lite. Köttet ska ju vara nästintill kolsvart när man köper det :D

Det är väl klart det rimmar väl inte så bra med hållbarhet eftersom man måste slänga så mycket av det yttre köttet då :p
 
S Stefan1972 skrev:
Fast inte tror jag en seriös köttbonde säljer kött de slaktade igår...........Det hänger rimligen där ett tag också.
Jo, men för kort tid. se mitt inlägg ovan :)
 
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
Jo, men för kort tid. se mitt inlägg ovan :)
Jo fast allt kan ju inte ligga på den som säljer köttet..........Det går utmärkt att köpa färskt kött om man sen låter det ligga i kylen nå veckor........Men just detta har ju folk svårt för med tanke på allt de ratar i butikerna så fort datumet närmar sig.
 
S Stefan1972 skrev:
Jo fast allt kan ju inte ligga på den som säljer köttet..........Det går utmärkt att köpa färskt kött om man sen låter det ligga i kylen nå veckor........Men just detta har ju folk svårt för med tanke på allt de ratar i butikerna så fort datumet närmar sig.
Jo det går faktiskt, fast det behöver ju inte vara köttbonden förstås. Charken hänger ju också. Tror inte åtta veckorsköttet hänger mer än någon vecka hos bonden

edit: du kan inte möra en benad bit, bara så ni inte tror att alla bitar på ICA går att förädla :D
 
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
edit: du kan inte möra en benad bit, bara så ni inte tror att alla bitar på ICA går att förädla :D
varför skulle det inte gå att möra sådant kött? Det är väl en process som startar oavsett ben eller inte. Det är ju en nerbrytningsprocess........
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.