407 320 läst · 7 634 svar
407k läst
7,6k svar
Den stora öltråden!
Korvkaka är riktigt gött med lingonsylt. Min mormor var en fena på att göra korvkaka och saknar den. Gammal husmanskost i sin bästa skepnad 👍🏻 förutom ragger o fläsk och kroppkakor, blodpalt, nä nu får jag sluta. Är väl lite småhungrig 😂Höghus skrev:
Började med en lite ljusare som jag hittade i tillfälligt sortiment.
Sen blev det en mörkare som jag hittade som tillfälligt sortiment tidigare, men föll mig inte helt i smaken. Ska se om den smakar bättre idag. 🙄
Sen blev det en mörkare som jag hittade som tillfälligt sortiment tidigare, men föll mig inte helt i smaken. Ska se om den smakar bättre idag. 🙄
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Jo jag förstod det, va bara tvungen att klämma till med ett dåligt skämt.FredrikR skrev:
Inget bra att lägga oöppnade öl burkar på glöden😂
När jag jobba på sjön så tog man alltid en tilläggningsöl och som tradition på min och vänners båtar så är det tradition med en ankarsup när man lagt ankar.
Förstod att du skoja. 😉👍🍻wildeside skrev: