408 675 läst · 7 651 svar
409k läst
7,7k svar
Den stora öltråden!
Testar den här just nu.
Lite besviken känner jag mig, tycker den är lite för blaskig/vattnig.
Smakerna i sig sitter någorlunda rätt, men för lite.
edit:
Den ska väl å andra sidan inte vara kylskåpskall. Den blir direkt bättre när jag har en liten skvätt i glaset som jag värmer med händerna.
Vilken temp är lagom för en bitter? Kanske 12° -16°C, typ...
Lite besviken känner jag mig, tycker den är lite för blaskig/vattnig.
Smakerna i sig sitter någorlunda rätt, men för lite.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
edit:
Den ska väl å andra sidan inte vara kylskåpskall. Den blir direkt bättre när jag har en liten skvätt i glaset som jag värmer med händerna.
Vilken temp är lagom för en bitter? Kanske 12° -16°C, typ...
Redigerat:
Bra val!Karlia skrev:
Själv köade jag in på statliga alkoholbutiken och köpte lite lokal producerat.
Först ut denna, vem av er knäcker namnvitsen först?
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Tänk lokalt och historia.
Renoverare
· Stockholm
· 18 604 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 604 inlägg