121 075 läst · 2 131 svar
121k läst
2,1k svar
Är det värt pengarna att vara med i facket?
- Status
- Inte öppen för fler kommentarer.
Renoverare
· Stockholm
· 18 381 inlägg
Skiter fullständigt i status. Det handlar om att njuta i vardagen.M mlb88 skrev:Du tror att du mår bättre av att äta det än en micrad matlåda för det är vad samhället och media har intalat dig har högre status. Vilket baserat på hur du uttrycker dig i diverse frågor verkar betyda allt för dig.
Det är nog bara att inse att folk mår bra av olika saker och som du säger så presterar de som är nöjda med livet bäst.
Man blir alldeles lycklig av god mat och dryck. Enda nackdelen är tyvärr att de goda dryckerna har alkohol i sig så man kan inte dricka så mycket som man vill alltid .M mlb88 skrev:
Bara något så enkelt som en god sill lunch med ostar smör och bröd med en riktigt bra pilsner tillsammans med en snaps (kryddad) spär ju lyckan tiofalt mot en dagens med vatten.
Vi förstår detAndersMalmgren skrev:Teambuilding är viktigt för ett väl sammansvetsat team. Självklart måste man hålla koll på de som inte hanterar det. Men de flesta nyktra alkolister vill inte sabba för alla andra på företaget.
För mig har alltid alkohol varit en naturlig del av arbetslivet. Inkl vinluncher och någon bärs på kontoret på eftermiddagen.
Jobbade på en stor klädkedja ett tag, där fick man inte ens ta med sig alkohol man köpt på bolaget på lunchen utan man fick vackert handla det efter jobbet. Lite väl om du frågar mig.
Renoverare
· Stockholm
· 18 381 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 381 inlägg
Det tar en timme. Och du sippar på den under hela lunchen. Men brukar väl ta 60 minuter till 120 minuter. Ibland när vädret är fint går man inte tillbaka allsD Dr Jumping Jack skrev:
Här gör du helt fel. Du uppger ju alkoholen skall vara borta när du kommer tillbaka efter lunch. Då kan du inte förlångsamma processen. Nej, häll i dig vinet omedelbart i ett svep så förbränningen kommer upp i maxfart och ät absolut ingen mat, det förlångsammar alkoholupptaget och därmed förbränningen.AndersMalmgren skrev:
Renoverare
· Stockholm
· 18 381 inlägg
Det ska ju avnjutas med matenD Dr Jumping Jack skrev:Här gör du helt fel. Du uppger ju alkoholen skall vara borta när du kommer tillbaka efter lunch. Då kan du inte förlångsamma processen. Nej, häll i dig vinet omedelbart i ett svep så förbränningen kommer upp i maxfart och ät absolut ingen mat, det förlångsammar alkoholupptaget och därmed förbränningen.
Hur skall du ha det, nyss sade du att du suttit i flera år ute hos kund och hade ingen egen likal för det blir för dyrt, nu säger du att det det bara är 20% hos kund… det är ständigt nya bud…AndersMalmgren skrev:
Renoverare
· Stockholm
· 18 381 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 381 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 381 inlägg