Kan du kökets proffsiga verktyg?
Fråga 1 av 10
Vad kallas den här djupa stekpannan som är bra för att bryna något snabbt?
Fråga 2 av 10
Sous vide är en metod för att tillaga maten i vattenbad, i en lufttät plastpåse. Vad betyder det franska ordet “sous vide”?
Fråga 3 av 10
Vad kallas köksredskapet på bilden?
Fråga 4 av 10
Vad kallas skålarna där du placerar alla förberedda ingredienser så att de är klara innan du sätter igång och lagar maträtten?
Fråga 5 av 10
Vad kallas den här stekhällen?
Fråga 6 av 10
Vad äter finsmarkaren med den här tången?
Fråga 7 av 10
Vad är den här avsedd för att tillreda på kamadogrillen?
Fråga 8 av 10
Vad plockar du med denna tång?
Fråga 9 av 10
Den här japanska kockkniven Nenohi Sakimaru Takobiki går loss på nästan 7000 kr. Varför har toppen av bladet en fyrkantig form?
Fråga 10 av 10