4 162 läst · 19 svar
4k läst
19 svar
Välja bänkskiva till köket
Skrivet av: sven
Vi har aldrig ångrat att vi valde en 70cm djup laminatskiva med imiterat sten.
Djupet är det bästa för att skjuta undan och kunna fortsätta baka,koka,hacka.
Den tål allt... utom klantig montering, så vid en ände lyckades snickaren skada den ganska tjocka ytan, och där har ju en och annan vattendroppe under de senaste 15 åren orsakat en buckla. Så lite ånger har vi.
Nu kommer vi snart att byta till en annan skiva, med lite annat mönster (men det är fortfarande mycket billigare än den vackra sten vi suktade efter)
Vi har aldrig ångrat att vi valde en 70cm djup laminatskiva med imiterat sten.
Djupet är det bästa för att skjuta undan och kunna fortsätta baka,koka,hacka.
Den tål allt... utom klantig montering, så vid en ände lyckades snickaren skada den ganska tjocka ytan, och där har ju en och annan vattendroppe under de senaste 15 åren orsakat en buckla. Så lite ånger har vi.
Nu kommer vi snart att byta till en annan skiva, med lite annat mönster (men det är fortfarande mycket billigare än den vackra sten vi suktade efter)
Skrivet av: Gäst
Har corian ii ett hus och tycker det är ett på tok för poröst matrial att ha som köksbänk i vitt i varje fall, blir alldeles för lätt solkit, och märken, granit har jag också i annat hus fungerar perfekt. Lägg mer pengar i början så sparar man i längden, så tänker jag...
Har corian ii ett hus och tycker det är ett på tok för poröst matrial att ha som köksbänk i vitt i varje fall, blir alldeles för lätt solkit, och märken, granit har jag också i annat hus fungerar perfekt. Lägg mer pengar i början så sparar man i längden, så tänker jag...
Produkter som diskuteras i tråden