962 004 lĂ€st · 13 144 svar
962k lÀst
13,1k svar
Vad blir det för mat?
Jag anvÀnder kycklingfÀrs, ett Àgg, majsstÀrkelse, salt, peppar, paprikapulver, chili, lökpulver, vitlökspulver. Idag lade jag Àven fÀrsk men vÀldigt finhackad lök vilket jag gillade.
Jag anvÀnder inte direkt recept utan lÀgger i "passligt" av varje beroende pÄ hur mycket fÀrs det finns, vÀderleken, vilket humör man har för stunden osv...
Mixas ordentligt och formas till passliga portioner. Det brukar bli en ganska vÄt smet, har mÀrkt man behöver inte rulla i Àgg innan ströbrödet, bara att lÀgga direkt i det och skippa det steget. Jag har provat bÄda och mÀrker ingen skillnad.
Jag anvÀnder inte direkt recept utan lÀgger i "passligt" av varje beroende pÄ hur mycket fÀrs det finns, vÀderleken, vilket humör man har för stunden osv...
Mixas ordentligt och formas till passliga portioner. Det brukar bli en ganska vÄt smet, har mÀrkt man behöver inte rulla i Àgg innan ströbrödet, bara att lÀgga direkt i det och skippa det steget. Jag har provat bÄda och mÀrker ingen skillnad.
Skulle gissa de frysta skivorna pÄminner om skivad flÀskfile, Aromaten kanske förhöjer umami smaken.Snigla skrev:
đ€·đ
Sista mĂ„ltiden innan maken kommer hem igen đ
Det blev en kycklingburgare (sĂ„n dĂ€r fĂ€rdig) med rĂ„ lök, rostad lök, inlagd gurka, tomat, sallad, dressing o bröd đ serverades pommes till (okok steak Fries eller vad de kallas)
Det blev en kycklingburgare (sĂ„n dĂ€r fĂ€rdig) med rĂ„ lök, rostad lök, inlagd gurka, tomat, sallad, dressing o bröd đ serverades pommes till (okok steak Fries eller vad de kallas)
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder