1 012 647 läst · 13 740 svar
1013k läst
13,7k svar
Vad blir det för mat?
Renoverare
· Stockholm
· 18 402 inlägg
Lunchen idag blev ägg&bacon, med en näve småtomater, och ett glas mjölk.
Det är en bra inställning men en sak som ofta glöms bort är att en stor del av arbetskraften i Sverige inte ens behöver fundera om de blev bjudna på en sylta eller på en fin restaurang. Jag vet nog att det oftast är den tärande delen(undersköterskor, sjuksköterskor, lärare osv) så det kanske är en naturlag att acceptera. Men nog får man säga att det är en tydlig signalAndersMalmgren skrev:
Uppe med tuppen, höll jag på att skriva men det kanske var en bit från sanningen då jag klev upp runt 9:30.
Men nygriljerad skinka till frukost har nog aldrig skett förut.
Nummer två för säsongen.
Trevlig tredje advent.
Men nygriljerad skinka till frukost har nog aldrig skett förut.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Nummer två för säsongen.
Trevlig tredje advent.
Kycklinggryta med mycket grönsaker, till det ris, lite sötsur sås, chiabatta och ett glas vin, alltsammans tillagat på vedspisen.
Antar att det är inbillning, men allt blir godare tillagat på vedspis, speciellt risgrynsgröt!
Antar att det är inbillning, men allt blir godare tillagat på vedspis, speciellt risgrynsgröt!
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder