994 388 läst · 13 488 svar
994k läst
13,5k svar
Vad blir det för mat?
S
sinuslinus
Träskalle
· Östergötlands län
· 5 211 inlägg
sinuslinus
Träskalle
- Östergötlands län
- 5 211 inlägg
Vadå, syns det nån currydressing på den där?! För nog f_n var det curry på allt va?S sinuslinus skrev:
Sällan man åt det nykter då det låg mitt i stan när det begav sig, innan man tog sig hemåt efter en lördagskväll på stan.
Här serverades det Lasagnette, första gången för oss, jag och barnen var nöjda, frun som lagat inte lika.
Vi fick vildsvinsfärs och älgfärs av grannen så nu blev det biffar av det. Blandade färsen med lök, grädde, äggulor, timjan, salt och peppar. Har aldrig ätit varken älg eller vildsvin så det här blir nog gott. Tänkte ha kokt potatis och nån slags svampsås till.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Vildsvin och älg kan vara lite torrt eftersom det är magert. Förra julens köttbullar gjorde jag på vildsvin som vi hade i frysen, men blandade i fläskfärs också. Blev toppen! Hur tyckte du att det blev med bara grädde?Lill72 skrev:
Jo, jag läste att man kunde ha i fläskfärs men jag tog det jag hade hemma. Jag hade nog i 1,5 dl grädde till ca 1 kilo färs och tycker det blev bra men jag är ju iof van vid att göra biffar på nötfärs som inte heller är så fett.tensiden skrev: