Nu är husbloggen http://ekstigen.dudra.se uppdaterad. Grunden är i stort sätt klar och gräset växer på. Tyvärr har Hjältevadshus meddelat att husleveransen är försenad till efter semestern vilket ställer till en del problem för oss med blandannat boende.
 
I onsdags kom vi äntligen igång med bygget av vårat nyfunkishus. Kommer fler bilder inom kort och det kommer fyllas på under byggets gång.

http://niteowl.blogg.se
 
Vi bygger en omritad Talltitan med LB-hus i Sollentuna. Välkomna att följa vår resa. www.salstatosee.com
 
Nu har vi varit igång ett tag med vår hemsida/blogg, med huset har vi hållt på sedan i somras men först nu börjar det hända lite mer roliga grejjer (grundgjutning mm). Ni kan följa och se hur det går för oss på:

http://familjenforsman.blogg.se/husbygget/
 
http://vifves.blogspot.com
Här tar jag upp det mesta som händer kring vårt fritidshusbygge. I skrivande stund är vi nästan klara med all spackling. Härnäst är det taklister, badrum, tapeter, målning, golv och kök som gäller innan vi kan börja möblera.
 
A
Vi har nu bott ett tag i vårt lilla tornhus, börjar hitta rätt med stil, möbler och annat, vi har dock en del kvar att fixa, inkl hela tomten. Det borjar dock ta sig! ;-)
 
Då har jag efter lite övertalelse publicerat en blogg on det lilla projekt som jag och min sambo håller på med
Vore kul o höra lite kommentarer :)

http://www.metrobloggen.se/renoveringen

Det är jag och min sambo och google och lite händiga gener som ligger bakom projektet ;)
Eftersom det är första gången vi tar oss an nå sånt

Mvh
Robert och Madelen
 
Dax för en uppdatering igen då. Nu har de börjat med övervåningen. Måste bara tillägga att våra snickare håller så rent och snyggt omkring sig, riktigt roligt att se!!

http://familjenforsman.blogg.se/husbygget/
 
Jag och min fru håller på med att renovera en 30-tals villa. Det är mest min fru som skriver och lägger in en massa inspirationsbilder till inredningen vi vill ha mm.

Lämna gärna kommentarer och synpunter, vore jättekul att veta vad andra tänker om detta jätteprojekt vi tatt till oss!

www.drommenomstenbacken.blogspot.com
 
Jag har börjat lägga upp lite bilder och tankar om min (jaja vår) renovering av ett 70-talshus. Det hela har börjat med en massa om garaget, eftersom det är där jag spenderar det mesta av min tid nu, men såsmåningsom kommer vi till resten av huset. Sen är det lite uppblandat med recept med, men att snickra gör en hungrig.

Adressen är http://vilseigaraget.blogspot.com
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.