F
Det nya företaget har en minst sagt spännande bredd i sin verksamhet.


"Bolaget har till föremål för sin verksamhet att tillhandahålla alla typer av hemservice från städning och trädgårdsarbete till barnpassning, äldreomsorg och vård samtidigt allt som ingår i
bygg samt renovering av fastigheter och därmed förenlig
verksamhet"
 
Globetrot Byggis1976 skrev:
Företaget är förstatt i konkurs. De verkar satt det i system. Man kan se historik från tidigt 2000 tal. Så även om privatpersonen som har "rätt", rent principiellt säkert kan få rätt även i domstol så är det enligt mig ingen ide att processa mot företag som satt sånt här i system.

Personerna bakom figurerar bakåt i olika sammnahang, där de även varit i fängelse.

[länk]


De ha startat enn nytt under namnet SHS, Swedish house service i Stockholm AB

[länk]


//Byggis
Tack för infon, ja det är sorgligt att dessa oseriösa aktörer har satt det i system. Har läst lite fler andra recensioner om dem. Och det är, tyvärr flera som har drabbats. Vi hade tur. Vi fick över en besiktningsman på vår egen bekostnad. Enligt honom såg det bra ut, och att vi inte behövde oroa oss. Skickade över massvis med bilder, under renoveringen som togs varje dag, från dag ett. Vi har alltså fortfarande inte fått något kvalitetsdokument trots att de hade lovat att skicka på post, dessutom vägrar att skicka igen. När de påstod att den måste ha kommit bort.

Dock var det flera andra som inte hade lika tur, de har drabbats av grova felaktigt utförande som innebär livsfara. Och flera fall som det krävs för att man ska behöva riva upp och rätta till det felaktiga. Jag lider verkligen med dessa redan drabbade människor.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.