1. Ja
2. Kabel
3. Nej
4. Ja
5. IP67
6. Så lågt LUX som möjligt
7. Larm

Att kunna trygga hem och familj med detta paket hade varit otroligt givande och skapat harmoni hos mig!
 
1=ja
2=kabel
3=nej
4=ja
5=IP67
6=så lågt Lux - tal som möjligt
7=Larm

Jag är van att inte behöva låsa något, men nu måste man börja vänja om sig då det sker mycket inbrott. Till och med barnens cyklar måste man låsa så kameror skulle avskräcka klåfingriga.
Sen skulle jag sätta upp en kamera i stallet med. Dels för att kunna kolla till hästarna via mobilen, och nu stjäls de så otroligt mycket hästsadlar och stallet kan man ju inte låsa när hästar står där så de skulle kännas tryggt med övervakning där med.
 
Hej,

Svar:

1. Ja
2. Trådbundet rekommenderas
3. Nej
4. Ja
5. IP67
6. Så lågt LUX-antal som möjligt
7. Larm

Motivering:

Jag borde verkligen vinna. Jag bor med min fru och två döttrar. Det är en dryg kilometer till närmsta granne, vi har djur på gården och vi arbetar mycket varför gården ofta är tom. För egen del har jag tänkt på det här med övervakning och larm men på något sätt känt att det är att "lyxa till det". Vi håller på med en omfattande och nödvändig renovering och pengarna behövs till det, så det har inte blivit prioriterat, tyvärr. Att vinna detta skulle hjälpa oss enormt samt göra mig lite lugnare när jag inte är hemma hos mina tjejer.

Mvh

Peter
 
1. Ja
2. Kabel
3. Nej
4. Ja om uttaget i andra änden också har PoE aktiverat. T.ex en nvr med inbyggd poe-switch
5. IP67
6. Låg LUX ger bättre syn i mörker
7. Larm

Naiv som man är har man länge trott att bara för att man bor i radhus vågar sig tjuven inte hit. Icke sa nicke, och för några veckor sedan hade grannarna nattlig påhälsning när de låg och sov. Det värsta är känslan av otrygghet och ovisshet. För mig skulle ett övervakningspaket göra att jag kunde slappna av mer och sluta oroa mig för mig och mina barn.
 
Svar
1.Ja
2.Kabel
3.Nej
4.Ja
5.IP67
6.Så lågt som möjligt
7.Larm

Motivering:
En kompis till mig skaffade kamera och han berättade att det första han slogs av var hur många människor som var inne på hans tomt och framme vid hans dörr när han inte var hemma. Jag har idag ingen koll på detta alls när jag inte är hemma. Vinner jag det här paketet så skulle det lösa mitt problem på ett perfekt sätt
 
1: Ja.
2: Kabel.
3: Nej.
4: Ja.
5: IP67.
6: Så lågt som möjligt.
7: Larm.

Precis flyttat från lägenhet till vårt första hus.
Jag jobbar natt så sambon och dottern är själv om kvällar och nätter. Larm står på att fixa listan men just nu håller jag på att byta från oljefylld elradiatorer till vattenburet via luft vatten så budgeten är redan överansträngd.
Detta paket hade gett min sambo, vår dotter och framförallt mig en enorm trygghet när jag är på jobb!
 
1.Ja
2.Kabel
3.Nej
4.Ja
5.IP67
6.Så långt LUX som möjligt
7.Larm

Har 2 st äldre dummy kameror som inte skrämmer någon, följde med i köpet av huset.

Jag Jobbar mycket nätter o min fru o 2 åriga son är hemma själva. Vi bor ganska ödsligt så det hade varit bra med ett kamera system.

Håller på att installera kombinerat brand/inbrottslarm så ett kamera system hade varit ett bra kompliment.

Det är en ökad frekvens av inbrott och skadegörelse i området så det hade varit skönt med ett nytt o pålitligt kamera system.
 
Svar:
1. ja
2. kabel
3. nej
4. ja
5. ip67
6. så låg lux som möjligt
7. larm

Bor i en liten "förort" med 17 hushåll i ett hus från 1937 med 5!!! ingångar, två i källaren och tre på markplan. Vi och grannarna har haft "besök" av personer som flyttat soptunnor och på utemöbler, lagt sten trapporna, vält krukor, lämnat grindarna öppna... Så detta paket skulle ge oss en trygghet som vi just nu inte känner.
 
1. Ja, om tomten är tydligt avgränsad.
2. Kabel.
3. Nej
4. Ja.
5. IP67
6. Så lågt LUX-tal som möjligt.
7. Larm

Har tyvärr redan haft påhälsning och blev av med arvegods och minnes smycken.Men skulle känna stor trygghet för mej,min familj och våra katter om vi hade en övervakningskamera där vi även kan koppla in ett larm.Dessutom är jag mycket ensam på veckorna för sambon arbetar borta och är bara hemma över helgen.Och nu när vintern närmar sej kan han vara borta även då,för han har salt och plog jour. Så Byggahus.se och Övervakningsbutiken.se får mer än gärna överraska oss ,så vi kan sova tryggt och gott om natten och känna oss säkra i vårt hem!
 
1. Ja men bara om jag endast filmar egen tomt, ej filmar grannar och annat samt att tomt är avgränsad.
2. Kabel.
3. Nej
4. Ja.
5. IP67
6. Så lågt LUX som möjligt.
7. Larm

Som ensam fast boende i en by i Västerbottens inland dit tyvärr tjuvar hittat på senaste tiden skulle jag ha god hjälp av detta paket.
 
Svar på frågor:
1) Ja
2) Kabel
3) Nej
4) Ja
5) IP67
6) Så lågt LUX-tal som möjligt
7) Larm

Motivering:
Den nya geniala tekniken
hittar vi i Övervakningsbutiken.

Inkräktarens mimik
fångas med kamerans optik.

Jag vill vinna och bli Er kund,
chilla och känna lugn i stund!
 
j.f.s
1.Ja
2.Kabel
3.Nej
4.Ja
5.IP67
6.Så lågt LUX-antal som möjligt
7.Larm

Med många minnen och värdefulla i huset vill vi självklart skydda dessa och tyvärr har buset aktiverat sig även på mindre orter och det har nyligen varit en våg av inbrott och inbrottsförsök nära oss. Detta paket skulle hjälp oss att slappna av när huset är tomt.
 
1. Ja
2. Kabel
3. Nej
4. Ja
5. IP67
6. Så lågt LUX som möjligt
7. Larm

Motivering:
Vill slippa tjuvar och bus,
och vara trygg i mitt hus!
 
1. Ja
2. Kabel
3. Nej
4. Ja
5. IP 67
6. Så lågt lux tal som möjligt
7. Larm


Vi bor jag sambo och hennes 6 åriga dotter på en mindre ort där inbrott har ökat en hel del och vi har haft folk som smyger omkring runt husen i området .
Så med detta paket skulle vi känna oss mycket tryggare hemma .
 
Frågor:
1.JA det är tillåtet, dock måste det tydligt framgå vad som är en privat tomt.
2.Kabel
3.Nej
4.Ja, dock bör man använda ethernet kabel med koppar kablar, alu funkar inte lika bra.
5.IP67
6.Så långt som möjligt
7.Larm

Jag hoppas på att vi vinner då vår granne har haft inbrott nyligen och är själv rädd det ska hända oss med. Hemskaste känslan måste vara om någon tar sig in i mitt hem utan tilllåtelse...jag vill känna att vi är trygga och jag tror att bara veta att huset är bevakad med kamera hade fått oss o känna oss tryggare speciellt nu när vi har en liten :)
Håller tummar o tår :)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.