Tänk att äntligen få sitta i en snygg och bra möbel på den nya altanen och äta middag i solens sista strålar. Vårat soldäck är snart helt färdigt men det är ett tomt hav utan en bra matgrupp på det. Så hittade jag Bra Sommarmöblers grupp Long Island, och vem vill inte få en känsla av just Long Island?!?
Köp Long island & Nice matgrupp - Svart/teak 4 stolar & bord 150 cm från Sunzo - Bra Sommarmöbler (brasommarmobler.se)
Vi gillade just denna grupp då den har ett runt bord, vi älskar att socialisera runt runda bord, samt ihopfällbara stolar. Stilrent, klassiskt och snyggt. Precis det vi söker efter så denna vill vi verkligen ha.
Trevlig sommar till er alla från oss i Örebro.
 
  • Gilla
AnnieHall123
  • Laddar…
Vi fick en gammal otymplig hammock till skänks som barnen älskade. Men förra vintern kalasade mössen på dynorna så hela sommaren nyttjades hammocken utan dylikt och vid flytten denna vintern fick hammocken stryka på foten då tak saknades och den var i allmänt dåligt skick. Barnen saknar dock sin "soffgunga" så en sådan här skulle inte sitta fel med vitt tak och mörkgrå dynor. Givetvis med ett skydd till så att den inte förfaller på samma sätt som den gamla gjorde.

Länk: Dalom hammock


Vit hammock med mörkgrå dynor under träd vid vattnet, kompletterad med kuddar och en lykta.
 
  • Gilla
AnnieHall123
  • Laddar…
https://www.brasommarmobler.se/hampton-vilsang-teak

Jag drömmer om en vilsäng i TEAK! Tycker träet är så himla snyggt. Rustikt men samtidigt enkelt och tidlöst. Gillar den klassiska modellen med ribborna, och hjulen bak. Påminner mig om en stol min mormor och morfar hade i trädgården på landet, och som jag altid älskade att slappa i som barn.

Min absoluta favorit.
 
  • Gilla
AnnieHall123
  • Laddar…
Smart och snygg! Loungefåtöljer kräver fotpall så klart... men fotpallen är ju så herrans ivägen när den inte används och här har formgivaren bemödat sig med att lösa bekymret.
Välgjord design imponerar! Man kan tro någon finurlig "byggahus-are" tänkt till och tagit fram alla favoritverktyg och skapat detta mästerverk! ;)(y)
https://www.brasommarmobler.se/c54080t-flip-solstol
 
  • Trä loungefåtölj med utfällbar fotpall integrerad under sitsen, ut- och infälld.
Redigerat:
  • Gilla
AnnieHall123
  • Laddar…
Hittade ett jätte fint matbord i ett av skjulen på våran inköpta sommarstuga, men inga stolar. Då bordet är högt och gediget så behövs det ordentliga stolar till bordet.
Så tänk att vinna ett presentkort för att göra den utgiften lite snällare mot plånboken!
Hittade dessa stolar som skulle passa perfekt med bordet och våran stil!
https://www.brasommarmobler.se/nice-positionsstol-silver-silver-nonwood-armstod
 
  • Gilla
AnnieHall123
  • Laddar…
Delia-karmstolar i olika nyanser samt ett Nimes-bord från Brafab skulle smycka vår nyrenoverade altan och sätta pricken över i!
 
Ett torp är inte komplett förrän det finns en trädgårdsgrupp som motsvarar torpet med dess karaktär och grönskande omgivning. Våra planer ligger i att få till en klassisk grusad yta vid ena gaveln på huset, som också kommer att få en yta med flera terasser av blomster och kryddväxter som kommer att ge en omslutande form kring vår kommande älskade trädgårdsgrupp. Och vad innebär inte ljudet av dessa stolar som knastrar ner sig i gruset under den sittning som sker. Och att med avkopplande små gungningar infinner sig goda samtal tillsammans med ljudet av skedarna som rörs runt i kaffekopparna. Och att få insupa den miljön med sommarens dofter och fågelkvitter är något som enbart Grythyttemöbler gör möjligt. Och den som jag menar är inte mindre än A2 & 9A
Klassisk vit trädgårdsgrupp med ett runt bord och fyra stolar av modell A2 & 9A i metall för utomhusbruk.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.