Jag har ett förflutet på 7-11, allt som bakas där görs i varmluftsugn.

Vad jag minns så var de flesta, om inte alla, plåtar håliga.
Jag tyckte att det var toppen, och ska garanterat köpa en varmluftsugn nu när vi ska köpa nytt.

Ugnen gick dygnet runt, så uppvärmd var den helt klart. Jag tror vi körde nästan allt i 180 grader. Fort gick det, och fint blev det :)
 
KarlXII skrev:
Ojojoj. Skulle jag slänga ut spisen varje gång jag misslyckats med baket skulle jag ha VIP-kort hos vitvaruhandlarna nu...;)
Jag kanske har det ;D Nä skämt åh sidor så kunde jag sälja spisen till grannen som gillade varmluftsspisar och ville ha en nyare spis än den dom hade. Så vi blev båda nöjda :)

Apropå plåtar så följde det med 2 st proffsplåtar och jag tycker dom är superbra. Bullarna blir extra fluffiga och lätta mot för bullarna som är på den vanliga plåten. Så jag kan rekommendera att skaffa såna.
 
Qudan skrev:
Apropå plåtar så följde det med 2 st proffsplåtar och jag tycker dom är superbra. Bullarna blir extra fluffiga och lätta mot för bullarna som är på den vanliga plåten. Så jag kan rekommendera att skaffa såna.
Proffsplåtar, är de sådana med hål i? ???
Hoppas att man kan köpa sådana till min ugn...
 
VeronikaP skrev:
Proffsplåtar, är de sådana med hål i?  ???
Hoppas att man kan köpa sådana till min ugn...
Jo det är såna plåtar som har en massa små hål i.
Försäljaren på Electrolux Home sa att det gick att köpa till extra.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.