117 356 läst · 334 svar
117k läst
334 svar
Vilken grill är egentligen bäst?
Ja, jag tror det var krilleman som var helt lyrisk över det där gröna ägget . Det ska visst vara något i hästlängder bra så det är garanterat ett bra köpgaidin skrev:
Medlem
· Västra Götaland
· 764 inlägg
Weber - du får vad du betalar för och det finns hur mycket tillbehör som helst!
Har än så länge 1 st 57:a och en WSM 47.
Har än så länge 1 st 57:a och en WSM 47.
hsd
Medlem
· Kalmar län, Östra Götaland
· 6 297 inlägg
hsd
Medlem
- Kalmar län, Östra Götaland
- 6 297 inlägg
hade en landmangrill men brännarna rotade sönder efter 7år och med de reservdelspriserna så blev de billigare med e. ny grill ,testade med en från jysk och den är nu på 3:e året helt utan problem emler rost ännu
fläskkött bör upphettas till minst 65° pga trikinrisken (låg risk på köpesfläsk men högrisk på vildsvin), använd istckstermometer låg värme och stängt lock så blir det saftigt och gott
fläskkött bör upphettas till minst 65° pga trikinrisken (låg risk på köpesfläsk men högrisk på vildsvin), använd istckstermometer låg värme och stängt lock så blir det saftigt och gott
Om jag minns rätt hade de förr ett standardöverdrag och ett premiumöverdrag medan de nu endast har premiumöverdragen kvar. Har själv ett 6-7 år gamlat premiumöverdrag till min Q300. Grillen har stått ute (överdraget likaså alltså) hela tiden, visst har överdraget kanske blivit lite stelare med åren men absolut inget störande och framför allt inga sprickor. Stelheten kan ha att göra med att jag aldrig gjort någon ansats att tvätta av det heller...mexitegel skrev:
Kort sagt, jag är mycket nöjd med den kvalitet som premiumöverdraget visar.
Puh, vi har en Q3200 i torpet och den står alltid inne i lada. Tar emot att lägga 900 på överdraget... Hemma är jag inne på andra överdraget till Q220:an för det fick sprickor efter 2 år ute under tak.
Jag tänker för att det är fyrdelat, enkelt att mata kol under eller lägga till träbitar om man röker och gjutjärnet håller värmen bra, mindre chans saker faller mellan gallren då godset är tjockare, man kan även byta en fjärdedel till en hel bit utan galler, eller till en skålformat bit om man t.ex. vill fritera osv.