Så gick värmeelement #2 i ugnen från Whirlpool / IKEA årsmodell ca 2004.
l
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Skadat värmeelement, exakt som förra gången.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Frågan är om jag skall köpa nytt element eller en annan typ av ugn?
Förutsättningarna är att jag driver ett litet B&B och det bakas till frukost varje morgon. Det betyder små bak och jag vill ha snabb uppvärmning till 225C, ca 30min tog det innan den la av.
Är en Miniugn på typ 38l bättre val än en traditionell 60l? Jag har aldrig två plåtar i.
Det bakas 4-5 gånger i veckan på kvällen typ Cake men då har jag bättre med tid att värma upp.
Är det nån som har litet hushåll och bara kör Miniugn med erfarenheter att dela med sig av?