Hej!
Vi ska renovera vårt badrum och har fått in lite offerter.
Har någon erfarenhet av M9 Bygg AB eller Vasil Bygg AB från tidigare?

mvh
 
BirgitS
Båda företagen har väldigt låga personalomkostnader per anställd, 400 000 kr räcker inte till en normal lön efter att arbetsgivaravgiften har räknats bort. Jag tycker också det är konstigt med byggföretag som håller på med städverksamhet, samt 6 fordon på 3 anställda verkar mycket.
https://www.allabolag.se/5590702485/bokslut
 
  • Haha
wrobel.se
  • Laddar…
Det finns förvånansvärt många företag just i badrumsrenoveringsbranschen som även är städbolag. För mig ser det inte seriöst ut.

Om de är duktiga på badrumsrenovering, så har de inte tid att syssla med en sådan "lågmarginal" bransch som städning. Lite som om Hjärtkirurgen skulle extraknäcka som reklamutdelare.

Det finns en uppsjö av badrumsrenoveringsföretag som egentligen inte är byggbolag. De är bara förmedlare, rena säljbolag.

De säljer in en renovering till dig för fast pris, och upphandlar sedan alla byggtjänster till lägsta möjliga taxa. Ofta blir resultatet att det kommer en "plattsättare" som aldrig satt sin fot på ett bygge tidigare, kanske körde sopor i Bulgarien innan ha satte sin första platta i ditt badrum.

Det är väldigt få firmor som gör samtliga moment med egen personal, men försök hitta en firma som har egen byggpersonal åtminstonde för plattsättning (och tätskikt). De rena säljbolagen har ofta väldigt begränsad kunskap om hur saker skall göras. Lite som att köpa en hel badrumsrenovering av en dammsugaförsäljare.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.