Har du hört med kommunen om det är så att avlopp och dagvatten går i samma ledning? Varför sträckan spolas så ofta?
Har du ringt till något annat spolföretag och hört varför sånt här händer och vad man kan göra/om man kan göra något.
Ledningar spolas bakåt för att skiten ska ha fall nedåt. Spolas det uppåt så orkar du inte få med dig allt. Men det kan ett spolföretag upplysa dig om. Ta reda på fakta och var öppen i tankarna när du frågar så får du säkert veta både problemet och lösningar. Sen kan du gå till entreprenören/ SV och säga det nästa gång det är dags för spolning... Det är ibland så att man får ta reda på lösningar själv och komma med dessa förslagen för att få igenom dem. Tråkigt ja, men så är det..
 
Till TS: ett allvarligt fel som gjordes var att ni valde att städa upp på egen hand trots att ni visste att slammet kunde innehålla virus och bakterier, ni utsatte er medvetet för en reell risk att bli allvarligt sjuka. Detta leder till att skadan/sjukdomen har delvis orsakats av er själva.

Ni borde omedelbart ha ringt Stockholm Vatten och begärt att arbetet stoppades och sedan omgående anmält det inträffade till ert försäkringsbolag. Då hade ni inte blivit sjuka och saneringen skulle ha utförts av en firma som sanerar och dokumenterar det inträffade. Detta dokumentationsunderlag väger tungt både mot Stockholm vatten och ert försäkringsbolag.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.